ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی را نباید در رسیدن به افزایش راندمان تولید بی تاثیر بدانیم.
وی تصریح کرد: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با عنوان نمودن روشی مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی ادامه داد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
ایرانی فام ضمن بیان راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح تاکید کرد: رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح خواهد بود/س