سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ويژه روزنامه هاي صبح پنجشنبه؛

پشت پا زدن عضو مجمع روحانيون به شرط گذاري ناكام خاتمي/واکنش مشایی به حکم دو مداح

پشت پا زدن عضو مجمع روحانيون به شرط گذاري ناكام خاتمي ،حکومت اخوان فاجعه‌اي بزرگ براي امنيت خليج فارس،براي اولين بار يک مداح مشهور حق‌پخش مداحي‌هايش‌را واگذار كرد،اصولگراها از همه روسای جمهور حمایت کرده‌اند، حتی از بنی‌صدر از مهمترين اخبار ويژه روزنامه هاي صبح امروز است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز پنج شنبه را در اینجا می توانید بخوانید:

*روزنامه کيهان:


دي ولت: راز قدرت خامنه اي پاسداري از ميراث خميني است


يك نشريه آلماني تأكيد كرد وفاداري به آرمان هاي امام خميني(ره)، راز قدرت آيت الله خامنه اي است.
دي ولت مي نويسد: ما در غرب آن قدر دين را ضعيف كرده و به حاشيه رانده ايم كه هميشه قدرت و توانايي آن را دست كم مي گيريم. ما متوجه نمي شويم كه مي توان براي خدا جنگيد و كشت يا كشته شد.

حكومت ايران و انقلاب اسلامي هيچ شكي باقي نگذاشته كه دستورهاي خدا بالاتر از زندگي عادي است. [آيت الله] خميني در سال 1980 حمله عراق را اين گونه تفسير كرد كه ما خاك را نمي پرستيم، ما الله را مي پرستيم. اين چيزي نيست جز شهادت طلبي.

در بسياري از كتاب هاي فعلي مدرسه اين گفته زياد نقل شده از خميني آمده است كه «يا ما در شادي پيروزي اسلام در جهان دست يكديگر را خواهيم فشرد يا زندگي ابدي و شهادت را برمي گزينيم. در هر دو حالت پيروزي و موفقيت از آن ماست.»

اين نشريه مي افزايد: هرچند بيش از 20 سال از درگذشت بنيانگذار انقلاب اسلامي سپري شده اما محبوبيت او به قوت خود باقيست.

تمام كتاب هاي آموزشي موجود تنها نقل قول هاي خميني را شامل نمي شوند بلكه تعاليم امامي را هم كه در اين فاصله همچون خدا پرستش مي شود[!؟] در بر دارند. طبق اعتقاد شيعه كوتاه زماني قبل از ظهور، دنيا پر از ستم و در هم گسيختگي است و در آخر امام برون آمده از غيب، اشرار را مجازات مي كند.

نويسنده دي ولت با اشاره به اينكه ايراني ها رهبري را جانشين امام زمان مي دانند، نوشت: آنچه خامنه اي واقعاً به آن معتقد است، خواسته ها و سفارش هاي مقتدايش خميني است.

اين پيروي رمز قدرت و ماندگاري اوست. هر آن چه در اين بيست ساله در ايران رخ داده باشد هيچگاه ميراث خميني زير سؤال نرفته است.

دي ولت در ادامه تحليل خود مي افزايد: ميراث خميني شهيدپروري، انزجار از آمريكا و اسرائيل، و نهضت جهاني است كه همگي چالشي براي غرب هستند. بدين ترتيب باز دارندگي و مهار چنين رژيمي بي اثر مي شود.

نسخه آزمايش شده و عبرت آموز دولت وحدت ملي

هاشمي رفسنجاني مي گويد «نسخه كوچك طرح دولت وحدت ملي همان بود كه ما در دولت بعد از جنگ (سازندگي) انجام داديم».
وي در مصاحبه با سايت انتخاب گفته است: براي اجراي اين طرح بايد مجموعه اقداماتي كه ما را از وضع نامساعد فعلي در عرصه بين الملل و داخل خارج كند، بهره گرفت.

البته نسخه كوچك اين طرح، همان بود كه ما در دولت بعد از جنگ انجام داديم. وي مي افزايد: در حال حاضر مشكل اصلي با خارجي هاست. در زمان جنگ هم اوضاع همينطور بود. ما اولويت را داديم به اصلاح روابط خارجي و از قطعنامه شروع كرديم.

هاشمي ادامه داد: در آن دوره درعرصه داخل هم اختلافات تشديد شده بود. راهكار من اين بود كه دولتي تشكيل دهيم كه تركيبي از جناح هاي مؤثر انقلاب (محافظه كاران، مستقل ها و راديكال ها) باشد.

وي در حالي كه مجالس چهارم و پنجم بيشترين همكاري را با هاشمي داشتند، ضمن متهم كردن تلويحي مجلس به تندروي مي افزايد: در زماني كه اكثريت مجلس در اختيار نيروهاي راست بود، در مواجهه با مجلس، بنا را بر تعديل و تفاهم گذاشتيم.

هاشمي رفسنجاني تصريح كرد: الان هم دولت اگر تركيبي از اين مجموعه باشد، البته با قيد اينكه رئيس دولت روي آنها نفوذ داشته باشد، مي توان اميدوار بود.

هاشمي با بيان اينكه «ما تا آخر 8 سال، كارمان را بدون دردسر انجام داديم» گفت: هم رابطه مان با نهادها و قواي ديگر بسيار خوب بود و هم در عرصه بين الملل دستاوردهاي خوبي داشتيم.
وي با اشاره مجدد به دولت وحدت ملي افزود: من از اين طرح، يك ايده آل غيرواقعي نمي خواهم.

نظر من اين است كه اين طرح بايد با هماهنگي تمام جريانهاي مؤثر در انقلاب شكل بگيرد.
او در پايان گفت وگو با «انتخاب» مي گويد: در سال هاي اخير، اكثر طردها و برخوردها نسبت به يك جريان بوده كه تعداد كمي هم نيستند.

آقاي هاشمي البته، درباره فرجام دولت به اصطلاح وحدت ملي خود توضيح نمي دهد. وي و اطرافيانش بعدها مكرراً به عنوان افتخار خود و به عنوان استدلال در برابر اصلاح طلبان اعلام كردند كه دولت [ساختار شكن و افراطي] اصلاحات، از دل دولت سازندگي جوشيد. در واقع خطوط موازي «راديكاليسم و تنش در داخل» و «سازش طلبي در قبال آمريكا» و «ليبراليسم فرهنگي» به تدريج در دولت سازندگي و به واسطه حضور عناصري چون عطاءالله مهاجراني و عبدالله نوري و خاتمي پديدار شد.

اين در حالي بود كه جريان حاكم بر مجالس وقت بيشترين همكاري را با دولت سازندگي به عنوان ضرورت كشور مبذول مي داشت اما برآيند آن همكاري يكسويه، تغيير فاز ناگهاني رئيس دولت و حزب تابع وي در دولت سازندگي به سمت حمايت از حلقه اي بود كه بعدها عنوان اصلاح طلبي را براي خود انتخاب كردند.

در چنان وضعي امثال ناطق نوري (رئيس مجلس وقت) دور زده شدند و حتي هاشمي در نماز جمعه القاي تقلب به نفع ناطق و به ضرر خاتمي را نيز مطرح كرد، حال آن كه اقتضاي بيطرفي و ادعاي وحدت ملي كذايي، عدم جانبداري از خاتمي و تخريب عملي رقيب وي بود.

البته بعدها افراطيون جبهه اصلاحات به خيال اينكه قدرت را به دست گرفته اند و نيازي به امثال هاشمي ندارند اقدام به تخريب وي در انتخابات مجلس ششم (سال 78) كردند.

اما اين اتفاق عبرت آموز و فراموش نشدني مانع از حمايت جريان نفاق فرصت طلب از آقاي هاشمي در انتخابات سال 84 و سپس در تحركات مغاير با وحدت و منافع و مصالح ملي در سال 88 نشد.

درباره مسئله سياست خارجي و تنش زدايي نيز شايان يادآوري است كه نگاه خاص آقاي هاشمي در اين عرصه، مانع از ايراد اتهام بي سابقه عليه وي در دادگاه ميكونوس نشد.
 
پشت پا زدن عضو مجمع روحانيون به شرط گذاري ناكام خاتمي

يك عضو مجمع روحانيون اعلام كرد: اينكه گفته شود زندانيان بايد آزاد شوند تا ما در انتخابات شركت كنيم، درست نيست.
مجيد انصاري در گفت و گو با روزنامه زنجيره اي اعتماد تصريح كرد: اينكه گفته شود زندانيان بايد آزاد شوند تا ما در انتخابات شركت كنيم هيچ الزام و شرطي بين اين دو مساله وجود نداشته و ندارد.

آقاي خاتمي بيشترين تلاش را در اين زمينه داشته اند و چوب اين تلاش را هم ايشان خورده و هم ما مي خوريم. حتما از جناب آقاي ميرحسين موسوي و آقاي كروبي بايد رفع حصر شود و اين مطالبه جدي و دائمي اصلاح طلبان است.

اما معناي اين مطالبه اين نيست كه اگر اينها محقق نشد ما تمام حقوق سياسي ديگري كه در نظام داريم را ناديده بگيريم و صرف نظر كنيم و انتخابات را داوطلبانه به رقيب واگذار كنيم و بگوييم كه چون حصر و حبس وجود داشته است ما نيامده ايم. اين يك نارسايي است...

در حالي كه برخي محافل اصلاح طلب مي كوشند خود را بي ميل به انتخابات نشان دهند، انصاري گفته است: ما به هيچ عنوان در انتظار چراغ سبز حاكميت نبوده و نيستيم. چراغ را ما بايد سبز كنيم.

وي با اين حال نه درباره انفعال طيف متبوع خود در انتخابات مجلس توضيح روشني ارائه كرد و نه درباره رفتارهاي ساختارشكنانه و ضدانقلابي فتنه گران همسو با اصلاح طلبان در فتنه سال 88 موضع گرفت. انصاري البته اين را هم گفت كه دوم خرداد76 ديگر تكرار نخواهد شد و «آقايان راه هاي جلوگيري از غافلگيري را ياد گرفته اند».

وي بدون مرزبندي روشن با آشوبگراني كه در فتنه 88 اقدام به هتاكي عليه امام حسين(ع)، جمهوري اسلامي و امام و رهبري كردند، خواستار آشتي ملي شد و افزود: در جلسات بسيار زيادي شاهد هستيم كه دوستان اصولگرا و اصلاح طلب كه به هر دليلي يكديگر را ديده اند و سر يك ميز نشسته اند در تحليل شرايط كشور و شناسايي تهديدات بالقوه و بالفعل داخلي و خارجي و ارائه راه حل ها حدود 90 درصد مشابه يكديگر سخن مي گويند.

حتي در برخي از موارد مي بينم كه اصولگرايان از اصلاح طلبان تندتر حرف مي زنند. اصولگرايان و اصلاح طلبان در يك مقطع زماني گرفتار رفتارهاي ساختگي عناصر افراطي شدند كه اينها آتش بيار معركه بودند تا بين دو جناح سياسي اختلاف اساسي بيندازند.

اما در حال حاضر كه كشور در شرايط خاصي قرار گرفته است بسياري از اصلاح طلبان و اصولگرايان واقعي با حفظ مواضع اصولي خودشان در موضوعات مختلف و اختلاف نظرهايي كه درباره شيوه هاي اجرايي دارند درباره رفع خطرات و برگزاري انتخابات درست، اداره عاقلانه كشور، حرف مشترك دارند.

برخلاف اظهارات اخير مجيد انصاري، طيف اصلاح طلب هرگز-به جز استثناهايي- حاضر نشده اند با فتنه گران و عناصر منحرف مرزبندي اصولي صريحي را اعلام و اعمال كنند در حالي كه اصولگرايان نوعاً كوشيده اند با افراطيون و عناصر منحرف اين مرزبندي ها را اعلام و اعمال كنند و اين تفاوت اصلي اصولگرايان با مدعيان اصلاح طلبي است.

پايگاه اينترنتي رجانيوز درباره سخنان اخير عضو مجمع روحانيون نوشت: مجمع روحانيون مبارز بعد از شورش هاي مشكوك تهران در 25 و 26 خرداد 88، اقدام به انتشار بيانيه اي كرد كه طي آن از هواداران موسوي و كروبي خواسته شده بود تا در 30 خرداد 88 با حضور در كف خيابان، پروژه ابطال انتخابات را پيگيري كنند، مساله اي كه رهبر معظم انقلاب در 29 خرداد و در نماز جمعه تاريخي تهران بر آن خط بطلان كشيدند و از همه گروه ها و افراد خواستند تا اگر هم اعتراضي به نتيجه انتخابات دارند، از طريق قانوني پيگيري كنند اما در عمل اتفاق ديگري افتاد و اين گروه تنها ساعاتي مانده به بعدازظهر روز 30 خرداد، از پس گرفتن فراخوان خود براي حضور در خيابان خبر داد و اين در حالي بود جداي از حضور تعدادي از فريب خوردگان در خيابان آزادي، تعداد قابل توجهي از عناصر مسلح ضمن حضور در حدفاصل ميدان انقلاب تا آزادي، افتضاح روز 30 خرداد 88 را رقم زدند.
 
گاز كدام نقش استراتژيك را در جنگ سوريه ايفا مي كند؟

يك روزنامه لبناني به بررسي نقش خط لوله گاز قطر در بحران سوريه پرداخت.
روزنامه الاخبار با بيان اينكه پرونده گاز بخش مهمي از عوامل پشت پرده درگيري در سوريه است، نوشت به نقل از منابع موثق در يك شركت بزرگ نفت غربي به جزئيات طرح قطر (و مورد حمايت آمريكا) براي احداث خط لوله جديد به منظور ارسال گاز قطر به حمص و از آنجا به اروپا دست يافته است. شهر حمص و حومه آن موقعيت مهمي از نظر جغرافيايي دارد.

الاخبار يادآور شد؛ اين طرح به هر يك از كشورهاي تركيه و اسرائيل نيز مزاياي راهبردي در معادله تجارت جهاني گاز يا رفع نياز آنها مي دهد. هدف از اجراي اين طرح احداث خط لوله اي است كه از قطر شروع مي شود و از خاك عربستان و سپس از خاك اردن ( از عبور از خاك عراق خودداري مي كند) عبور مي كند و به خاك سوريه به ويژه حمص مي رسد.

 اين خط لوله در حمص به سه منطقه منشعب مي شود يكي از آنها به طرف لاذقيه در ساحل سوريه و ديگري به طرف طرابلس در شمال لبنان و لوله سوم به طرف تركيه كشيده مي شود.

اين روزنامه افزود: هدف اصلي طرح، رساندن گاز قطر و اسرائيل به خاك اروپا است تا به همه كشورهاي اروپايي توزيع شود و اهداف زير محقق گردد؛ يكي رقابت با انحصار روسيه در تامين گاز اروپا، ديگري آزادسازي تركيه از ادامه وابستگي به واردات گاز از ايران و سوم دادن فرصت به اسرائيل براي صدور گاز خود به اروپا از طريق زميني و ارزان.

 به گزارش العالم در ادامه اين تحليل آمده است: گاز قطر براي صادرات زميني به اروپا مسيري جز حمص سوريه ندارد؛ مگر اينكه از طريق دريايي كه هزينه بسيار بالاتري دارد، منتقل شود.

حمايت آمريكا، قطر و تركيه از افراد مسلح مخالف در شمال سوريه و منطقه حمص و همچنين حومه دمشق، براساس وضع اين مناطق سوريه صورت مي گيرد كه لوله هاي گاز بايد از آنجا به سمت تركيه و طرابلس عبور كند.

خاطرنشان مي شود قطر هفته گذشته ميزبان گروه هاي معارض سوريه براي ايجاد ائتلاف جديدي موسوم به «ائتلاف ملي انقلاب سوريه و نيروهاي مخالف» بود. روز گذشته 6 كشور مرتجع عضو شوراي همكاري خليج فارس (قطر، عربستان، بحرين، امارات، كويت و عمان) ائتلاف مذكور را به رسميت شناختند.

دولت هاي عربي نيز از ائتلاف مذكور كه خود آن را به نام دموكراسي راه اندازي كرده اند، اعلام حمايت كردند.

طنز ماجرا حمايت شيخ نشين هاي مرتجع، خودكامه و سركوبگر حاشيه خليج از دموكراسي و حقوق بشر در سوريه است، حال آن كه طيفي از همين گروه هاي معارض اقدام به جنايت جنگي و ترورهاي نيابتي كرده اند. با اين وجود جبهه ارتجاع عربي - عبري - غربي طي 20 ماه گذشته نتوانسته از عهده حاكميت سوريه كه مستظهر به حمايت مردمي است برآيند.
 

*روزنامه جمهوري اسلامي:

حکومت اخوان فاجعه‌اي بزرگ براي امنيت خليج فارس

رئيس پليس دبي مي‌گويد اسرائيل خطري براي جهان عرب به شمار نمي‌رود و آمريكا نيز دشمن نيست، خطر جدي اخواني‌ها هستند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، ضاحي خلفان در سخناني از محمد مرسي رئيس‌جمهور مصر و محمد بديع رهبر گروه اخوان المسلمين انتقاد كرد و گفت با اخوان در خليج فارس خواهيم جنگيد زيرا آنها عامل فتنه هستند.

 براساس همين گزارش، گروه اخوان المسلمين از مسئولان امارات خواست خلفان را به علت مطرح كردن سخناني عليه مرسي و اين گروه بازخواست كنند.

 خلفان در صفحه شخصي خود در توييتر با اشاره به نامه اخير مرسي به شيمون پرز رئيس رژيم صهيونيستي نوشت: امروز ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه اسرائيل بر آن حكومت دارد تا حدي كه بزرگ‌ترين و با عظمت‌ترين كشور عربي رئيس دشمن خود را دوست عزيزم شيمون خطاب مي‌كند.

وي هشدار داد اگر اخوان حكومت را در سوريه دردست بگيرند "فاجعه‌اي براي امنيت خليج فارس" خواهد بود زيرا قدرت طرفداران اين گروه را در عربستان و كويت تقويت خواهد كرد.
حزب سلفي نور از هزينه‌هاي انجام شده در جريان سفر محمد مرسي رئيس‌جمهور مصر به اسكندريه براي افتتاح يك كارخانه، به شدت انتقاد كرد.

روزنامه مصري اليوم نوشت: يسري حماد، سخنگوي حزب سلفي نور خطاب به مرسي گفت: اسراف فراوان از سوي كاروان همراه شما هنگام بازديد از بندر الدخيله در اسكندريه، باعث شگفتي و انزجار همه شاهدان شد.

به نوشته اين روزنامه، يسري حماد با انتقاد از تعارض رفتار و عملكرد مرسي با تعاليم پيامبر اسلام(ص)، خطاب به مرسي افزود: ما از شما درباره فداكاري، تواضع و نترسيدن از غير خدا پيمان گرفتيم.

اما آنچه امروز اتفاق مي‌افتد يادآور دوره رئيس‌جمهور سابق حسني مبارك است. وي خاطرنشان كرد كه كاروان مرسي مانند كاروان‌هاي دوره حسني مبارك اسراف فراواني صورت گرفت و مانند آن دوره از ورود شهروندان به بندر در روز ديدار رئيس‌جمهور جلوگيري شد.


*روزنامه آرمان:

 واگذاری امتیاز پخش روضه‌های محمود کریمی

شنیده شد که حاج محمود کریمی، مداح مشهور پایتخت در آستانه ماه محرم، حق پخش جلسات مداحی و روضه‌خوانی‌اش را به یک شرکت صوتی و تصویری واگذار کرد. انتخاب نوشت؛ این مداح مشهور اعلام کرده است شرعا راضی نیست که مداحی‌هایش مخفیانه ضبط و غیر از کانال یادشده به فروش برسد.

برخی از سایت‌هایی که تاکنون مداحی‌های حاج محمود کریمی را منتشر می‌کردند، با توضیح این مسئله، مداحی‌ها را از دسترس مخاطبان خارج کرده‌اند. این نخستین‌بار است که یک مداح، حق پخش مداحی‌هایش را واگذار می‌کند.

مسئولان ،لباس بومی استفاده کنند

شنیده شد که باید لباس بومی به‌عنوان یک لباس اسلامی و ایرانی مورد استفاده همه مسئولان کشور قرار گیرد. دکتر علی‌اکبر ولایتی، عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: موضوع لباس ملی از دغدغه‌های دیرینه نظام است که باید در این زمینه کار شایسته‌ای انجام شود.

باید لباس بومی به‌عنوان یک لباس اسلامی و ایرانی مورد استفاده همه مسئولان کشور قرار گیرد تا استفاده از این لباس در جامعه فراگیر شود. گویا مقرر شد با توجه به اهمیت این موضوع ادامه بررسی این موضوع در جلسه بعدی کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران نیز انجام گیرد.

شکایت سعید مرتضوی از یک نویسنده

شنیده شد که محمدحسین جعفریان خبر از شکایت مرتضوی معاون سابق دادستان کل کشور از وی به جرم افترا داد. محمدحسین جعفریان جانباز و شاعر انقلاب گفت: از من ابتدا مطلبی در سایت اول نیوز و سپس در سایت الف منتشر شد و در این مطلب اشاره‌ای کرده بودم به موضوع درخواست رئیس‌جمهور برای بازدید از اوین. وی افزود: شکایت آقای مرتضوی از من به فراز پایانی این نوشته برمی‌گردد.

وقتی احمدی‌نژاد شاعر می‌شود

شنیده شد که دومین اجلاس وحدت و انسجام ملی جوانان با حضور رئیس‌جمهور و سایر اعضای دولت برگزار شد و احمدی‌نژاد سروده‌های خودش را برای مخاطبین خواند! انتخاب نوشت؛ احمدی‌نژاد در پایان این مراسم شعری که سروده خودش بود قرائت کرد.

 این شعر درباره امام زمان(عج) بود و این‌طور آغاز شد: «در دلم افتاده بس غوغا و شور/ جنبش ماهی است در تنگ بلور»‌ البته احمدی‌نژاد خودش اعلام نکرد که این شعر از سروده‌های وی است اما رحیمی معاون اول با روشن کردن میکروفنش به حضار اعلام کرد که توجه کنید این شعر از سروده‌های رئیس‌جمهور است.

 هنگامی که احمدی‌نژاد مصراع‌های شعرش را قرائت می‌کرد جوانان با خنده و شوخی «به‌به» گفتند و این عبارت پس از هر بیت و مصراع تکرار شد. احمدی‌نژاد پس از قرائت شعر خود شعری هم از فردوسی قرائت کرد».

دیدن فیلم و خواندن روزنامه مانع رشد است

شنیده شد که رئیس ستاد اقامه نماز کشور در سفر استان گلستان و در دیدار با مبلغان مذهبی این استان حرف‌های جالبی زد. محسن قرائتی گفت: راه رشد شما این است که فیلم نبینید، من از ابتدای انقلاب فیلم ندیده‌ام و روزنامه هم نمی‌خوانم، روزنامه باعث به روز شدن علم شما نمی‌شود بلکه تفسیر بخوانید، من نه فیلم دیده‌ام و نه روزنامه خوانده‌ام اما 40 کتاب نوشته‌ام.

 وی در ادامه گفت: مجالس خود را زود تمام کنید، مفید باشد و روی مسائلی چون نماز و آیین همسرداری تاکید و شعر و تاریخ را در کمترین میزان خود استفاده کنید و بخشی از سخنان خود را به ترجمه آیات قرآن اختصاص دهید و احادیث و روایات را از رو بخوانید.

واکنش یونسی به مرگ ستار بهشتی

شنیده شد که فرارو نوشت؛ علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات درباره مرگ ستار بهشتی گفت: به‌نظرم مرگ آقای بهشتی در نوع خودش قابل بررسی است که خوشبختانه قوه قضائیه در برخورد و شناسایی با عوامل این واقعه اعلام آمادگی کرده است و امیدواریم به نتیجه برسد.

یونسی افزود: در هر دستگاه و نهادی خلافی مانند اختلاس بزرگ یا ماجرایی مانند مرگ ستار بهشتی و این نوع مشکلات پیش می‌آید.

واکنش مشایی به حکم دو مداح

شنیده شد که جهان‌نیوز نوشت؛ علی‌اصغر حسینی، وکیل مدافع رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه هنوز این حکم به ما ابلاغ نشده است ابتدا به واکنش موکل خود در قبال این حکم می‌پردازد و می‌گوید: «درحالی که توقع داشتم مهندس مشایی از بابت صدور این حکم تعجب کرده و ابراز ناراحتی کنند ولی در کمال ناباوری خیلی هم خوشحال شدند و گفتند که من از طرح این شکایت به دنبال نتیجه بودم.»

رایزنی احمد نجفی در بهارستان

شنیده شد که احمد نجفی، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون دیروز با حضور در مجلس درمورد مالیات سینماگران با برخی نمایندگان مذاکره کرد. احمد نجفی در گفت‌وگو با برخی از نمایندگان مجلس از آنها خواست تا فکری به حال وضعیت سینما کرده و برای معافیت مالیاتی آنها نیز چاره‌اندیشی کنند.

«نه» محکم احمدی‌نژاد به بقایی

شنیده شد که جلسه مشترک دیروز هیات دولت و جوانان برگزیده استان‌های کشور در اجلاس وحدت و انسجام ملی جوانان ایران اسلامی با حاشیه‌هایی همراه بود مثلاً زمانی که در بین تصویب یکی از مصوبات بقایی قصد داشت درمورد مطلبی صحبت کند، و از احمدی‌نژاد خواست تا صحبت خود را مطرح کند، بلافاصله با پاسخ «نه» رئیس‌جمهور مواجه شد.

احمدی‌نژاد کمی بعد، در هنگام برگزاری جلسه گفت: برخلاف جلسات گذشته هیات دولت که آقای رحیمی این کار را انجام می‌داد، این‌بار من به‌جای ایشان جلسه را اداره می‌کنم.

پرونده سرقت مجسمه‌های شهری

شنیده شد که با اینکه دو سال از ماجرای سرقت مجسمه‌ها می‌گذرد اما دادستان تهران گفت که هنوز این پرونده به نتیجه نرسیده است. شفاف نوشت؛ این اظهارنظر دادستان تهران درحالی رخ داد که جعفری‌دولت‌آبادی چندی قبل در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای خارک در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت مجسمه‌های سرقت‌شده در تهران گفت: در این حوزه پلیس گزارش قانع‌کننده‌ای به ما نداده درصورتی که باید بیشتر فعال باشد. وی با اشاره به این مطلب که دادستانی هنوز درباره این موضوع پیگیری خود را ادامه داده است، افزود: درباره سرنوشت سرقت نماد 9 دی هم تحقیقات خود را ادامه داده‌ایم که ان‌شاءالله شاهد نتیجه آن خواهیم بود.


روزنامه تهران امروز:

ضعف و سوء مديريت هم وجود دارد

آیت‌الله محمد یزدی ،رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم را هر چند همه به عنوان يكي از چهره‌هاي حامي دولت مي‌شناسند،‌اما او نيز اين روزها از «ضعف و سوء مديريت» در دولت و «تذكر به برخي مقامات» سخن مي‌گويد.

وي در آخرین جلسه درس خارج خود قبل از ایام تبلیغی محرم ضمن انتقاد از اين سوء مديريت‌ها از مبلغان و روحانيون خواست مانع تبليغات و ايجاد جنگ رواني به‌دنبال القاي وضعيت بحراني در كشور شوند.

يزدي خاطرنشان كرد: در آستانه انتخابات رياست‌جمهوري، دشمنان با استفاده از یک اختلاف جزئی بین دو مسئول، آشکارا گفتند که «معلوم شد تحریم‌ها موثر بوده» و پس از آن تحریم های دیگری را اضافه کردند.

وي ادامه داد: دشمن هر روز فشار را بیشتر می‌کند تا خود به خود مدیریت کشور در تنگنا قرار بگیرد؛ البته ضعف و سوء مدیریت هم وجود دارد. نایب رئيس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه خوشبختانه جامعه مدرسین و خبرگان رهبری مکاتباتی را برای حل این مسائل انجام دادند و نامه‌هایی به مقام معظم رهبری و رئيس‌جمهور نوشته شد، یادآور شد: به برخی مقامات هم که لازم بود، تذکری داده شد؛ البته لازم نیست که همه حرف‌ها در رسانه‌ها بیاید.

وی با اشاره به برخی اختلافات مجلس و دولت، ابراز داشت: در ایام محرم نه مانند صد سال پیش هیچ بحثی از مسائل سیاسی در منبرها نشود و نه اینکه تنها به مسائل سیاسی پرداخته شود.

اصولگراها از همه روسای جمهور حمایت کرده‌اند، حتی از بنی‌صدر

حسن غفوري فرد، عضو حزب موتلفه اسلامی و جامعه اسلامی مهندسین، تاکید کرد که اصولگراها همچنان احمدی‌نژاد را یک اصولگرا می دانند و از او حمایت می‌کنند. غفوري‌فرد در پاسخ به سوالي که به انتقادات مکرر اصولگرايان از محمود احمدي نژاد اشاره داشت، به خبرآنلاين گفت: به‌رغم تمامي انتقادات، اصولگرايان همچنان هم از آقاي احمدي‌نژاد حمايت مي‌کنند.

اصولگراها اين را از امام(ره) آموخته‌اند که از روساي جمهور حمايت کنند. بر اين اساس حتي از بني صدر هم حمايت مي‌کردند. استاندار اسبق خراسان، در ادامه به ذکر خاطره اي از آن زمان پرداخت و گفت: به ياد دارم که قرار بود آقاي بني‌صدر سفري به استان خراسان داشته باشد و من گفتم که به استقبال تو نخواهم رفت.

اما آيت‌الله مهدوي کني که در آن زمان وزير کشور بودند، به من گفت که بني‌صدر رئيس‌جمهور است و بايد به استقبال او بروي. اين حمايت تا زماني که مجلس عدم کفايت سياسي او را تصويب کرد به احترام اينکه او رئيس‌جمهور کشور است، ادامه يافت.
اصلاح‌طلبان مي‌خواهند فتنه جديدي بيافرينند

آيت‌الله عباس كعبي، عضو مجلس خبرگان معتقد است: اصلاح‌طلبان می‌خواهند با استفاده از شرایط آزاد انتخابات جریان خود را بازسازی کرده و فتنه جدیدی بیافرینند. وي درباره اظهارات اخیر برخی اصلاح‌طلبان مبنی بر اینکه ما باید چراغ سبز به حاکمیت نشان دهیم، به فارس گفت: انتخابات رياست‌جمهوري مثل سایر انتخابات همچون مجلس، شوراها و خبرگان طبق قانون انتخابات بر اساس شرایط قانون اساسی برگزار می‌شود.

کعبی با تاکید بر اینکه فقط «شرایط قانونی» در انتخابات باید لحاظ و برای همه به صورت یکسان اجرا شود، تصریح کرد: در قانون شرایط احزاب، گروه‌ها و جریانات سیاسی لحاظ نمی‌شود بلکه فقط قانون ملاک عمل است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت انتخاباتی برای همه افراد آزاد است و همه افراد حق دارند در انتخابات شرکت کنند،تاکید کرد: قانون شکنان و کسانی که تخلفات قانونی بی‌شماری در سال 88 داشته و قانون انتخابات را با خدشه وارد کردن به حماسه 40 میلیونی زیر پا گذاشتند، امروز مدعی شده و به تکاپو افتاده‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خطاب به اصلاح‌طلبان گفت: ‌اگر انتخابات از نظر شما در سال 88 درست بود و تقلبی صورت نگرفته‌ چرا به این بهانه حماسه ملت را به فتنه تبدیل کردید و اگر قائل به تقلبید چطور دوباره اطمینان می‌کنید؟

وی ادامه داد: مشخص است که اصلاح‌طلبان می‌خواهند با استفاده از شرایط آزاد انتخابات جریان خود را بازسازی کرده و فتنه جدیدی بیافرینند؛ اما ملت و مسئولان باهوش و بصیر مراقب هستند و اجازه نخواهند داد که فتنه‌گران با آبروی کشور بازی کنند.


*ابتکار:

براي اولين باريک مداح مشهور حق‌پخش مداحي‌هايش‌را واگذار كرد

يک مداح حق‌پخش مداحي‌هايش‌را واگذار كرد - يک مداح مشهور پايتخت، در آستانه ماه محرم، حق پخش جلسات مداحي و روضه خواني اش را به يك شركت صوتي و تصويري واگذار كرد.

به گزارش پارسينه، اين مداح مشهور اعلام كرده است شرعا راضي نيست كه مداحي هايش مخفيانه ضبط و غير از كانال ياد شده به فروش برسد.برخي از سايت‌هايي كه تاكنون مداحي‌هاي وي را منتشر مي‌كردند، با توضيح اين مسئله، مداحي‌ها را از دسترس مخاطبان خارج كرده اند.اين نخستين بار است كه يك مداح، حق پخش مداحي هايش را واگذار مي‌كند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.