سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

شلغم؛ گیاهی با خواص درمانی بی شمار

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف پخته آن در صبح اول وقت خواص آنتی باکتریال دارد و میکروب های بیماری زا را از بین می برد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

فرح روشن پور اظهار داشت: شلغم در فصل زمستان رویش خوبی دارد و این نشان می دهد فصل رویش هر میوه متناسب با خواص آن است، زیرا شلغم تاثیربسزایی در درمان سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد: شلغم می تواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد.

به گفته این کارشناس تغذیه بهترین شیوه مصرف شلغم بصورت بخارپز یا سوپ و یا آشمی باشدو بهتر است در ساعات اولیه صبح مصرف شود.

روشن پور یادآور شد: قرقره کردن آب شلغم گلودردهای باکتریایی را نیز تسکین می دهد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به مقادیر فراوان ویتامینC موجود در شلغم، افزود: همچنین شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند.

وی شلغم را ماده ای اشتها آور دانست که آب آن در تنظیم خون نقش دارد.

روشن پور خاطرنشان کرد: مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک می کند.

به گفته این کارشناس تغذیه، املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم بر رشد استخوان های کودکان و تقویت اسکلت زنان باردار نیز تاثیر می گذارد.

وی تاکید کرد: ید موجود در شلغم می تواند ترشح تیروئید را تنظیم کند و به دلیل مقادیر فراوان آهن آن، جز میوه و سبزیجات خونساز به شمار می رود.

روشن پور عصاره شلغم را پاک کننده بدن دانست و تصریح کرد: شلغم در دفع اسید اوریک و رفع سنگهای کلیه هم نقش دارد.

درمان شب کوری از دیگر خواص شلغم است که این کارشناس تغذیه به آن اشاره داشت.
برچسب ها: کرمانشاه ، شلغم ، خواص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.