کرمانشاه/
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
از سنجد برای معالجه بیماری های دندان، لثه،
اسهال و زخم معده استفاده می شود . سنجد از خونریزی نیز جلوگیری می کند.
▪ آرد و هسته آسیاب شده این میوه آرتروز را درمان می کند.
▪ مصرف این میوه که طبیعت آن سرد و خشک است، یبوست ایجاد
می کند.
▪ جوشانده برگ این میوه بهترین دارو برای اسهال کودکان
است.
▪ سنجد کم کالری و مقوی معده است.
▪ این میوه برای قلب مفید است و برطرف کننده تب و لرز و
بیماری هایی مثل تنگی نفس و زخم ریه است.
▪ برای درمان بیماری های کبدی مانند زردی و یرقان مفید
است.
▪ عرق شکوفه سنجد ضد نفخ است.
▪ سنجد پخته شده در روغن زیتون درد مفاصل و خارش پوست را درمان
می کند و برای رشد مو توصیه می شود/ب