سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

بزرگ فامیل بودن را جدی بگیرید

تجربه مادربزرگ و پدربزرگ شدن، برای هر کسی خاص و منحصر به فرد است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اغلب پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از همراهی با نوه‌ها و بودن در کنار آن‌ها لذت می‌برند و به همین ترتیب، نوه‌ها هم از این که مادربزرگ و پدربزرگشان این قدر آن‌ها را دوست دارند، شاد و خوشحال هستند.

البته، متأسفانه بعضی از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به راحتی هم نمی‌توانند نوه‌هایشان را ببینند؛ این گروه معمولاً به دلیل این که در شهر یا کشور دیگری زندگی می‌کنند یا فرزندشان از همسرش جدا شده است، از دیدن نوه‌ها محروم می‌شوند. اما باید بدانید، در هر صورت، نوه‌ها به حضور شما نیاز دارند و پدربزرگ یا مادربزرگ باید نقششان را در زندگی آن‌ها ایفا کنند.

پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های جدید

به محض این که فردی، مسئولیت پدر یا مادر بودن را می‌پذیرد و نوزادی را به زندگی‌اش دعوت می‌کند، نقش جدیدی به والدینش نیز می‌بخشد؛ نقشی شیرین و دوست‌داشتنی که تقریباً همه افراد آن را دوست دارند و از آن به خوبی یاد می‌کنند. البته، این نکته را هم نباید فراموش کنید که این ارتباطات قوی و گسترده به کودک کمک می‌کند، احساس امنیت خاطر داشته باشد و از این که به خانواده‌ای بزرگ و منسجم تعلق دارد، خوشحال باشد.

بنابراین یادتان باشد به درستی جایگاه پدر بزرگ و مادر بزرگ را برای کودک توضیح دهید؛ البته این نقش و جایگاه، به شرایط خاصی نیز بستگی دارد؛ مثلاً بعضی از افراد خیلی علاقه‌ای ندارند در زندگی خصوصی فرزندانشان دخالت کنند، در حالی که گروهی هم تصور می‌کنند زندگی فرزندشان جدای از زندگی آن‌ها نیست و به همین دلیل در هر یک از این شرایط نقش پدربزرگ و مادربزرگ هم تغییر می‌کند.

اگر پدربزرگ و مادربزرگ دور هستند

اگر شما در مکانی دور از والدینتان زندگی می‌کنید و نمی‌توانید دائم آن‌ها را ببینید، یادتان باشد از همان دوران کودکی باید کودک را با پدربزرگ و مادربزرگش آشنا کنید، که البته این کار بسیار سخت هم خواهد بود. اما اگر می‌خواهید رابطه فرزندتان با پدربزرگ و مادربزرگش خوب باشد، می‌توانید از این شیوه‌ها استفاده کنید: دائم عکس‌های کودک را برای پدر و مادرتان ارسال کنید تا آن‌ها بتوانند کودک را در سنین مختلف ببینند/ سعی کنید در اغلب مناسبت‌ها برای پدر و مادرتان کارت تبریکی ارسال کنید و چند خطی از خودتان برایشان بنویسید؛ خیلی خوب است اگر نقاشی کودک هم همراه با نامه برای آن‌ها فرستاده شود/با پدر و مادرتان درباره علایق کودک صحبت کنید تا آن‌ها موضوعی برای صحبت کردن با نوه‌شان داشته باشند.

این شیوه‌ها شاید هیچ وقت نتواند جایگزین تماس مستقیم و در آغوش گرفتن کودک شود، ولی به طور حتم بهتر از تماس نداشتن و بی‌خبر بودن خواهد بود./س

برچسب ها: سالمند ، تجربه ، خانوداه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.