به گزارش خبرنگار
باشگاه خبرنگاران اردبیل / مهندس معروفی در ادامه گفت: اما رنگ های مجاز، به سه
دسته تقسیم می شوند: دسته اول، رنگ های طبیعی
هستند که منشا آنها گیاهان و
مواد طبیعی مختلف است. دسته دوم،
گروه مشابه طبیعی که فرمول شان شبیه رنگ های طبیعی است
اما منشا شیمیایی دارند و دسته سوم، رنگ های شیمیایی که از پایه به صورت
شیمیایی تهیه می شوند.
وی بیان داشت: استفاده مناسب ودرحد مجاز از رنگ های مورد تایید نمی تواند اثر
نامطلوبی روی سلامت افراد
بگذارد اما استفاده بیش از
اندازه آنها می تواند عطر و طعم غذا را تحت تاثیر قرار دهد
و سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.
مدیر گروه بهداشت محیط
وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور خاطرنشان کرد: برای تشخیص رنگ مجاز یا غیرمجاز
خوراکی می توانید، مقداری از آن را در آب ولرم و در ظرف سرامیکی سفید
رنگی حل کنید. اگر رنگ به سرعت حل شد و ظرف تغییر رنگ داد (یعنی پس از
خالی کردن رنگ از ظرف، باقی مانده آن روی ظرف مانده باشد) یعنی
اینکه شما دارید از یک رنگ غیرمجاز استفاده می کنی./س