سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

خواص سیب

مردم جهان از دوران های پیش به خواص سیب پی برده اند و علاقه‌ی فراوانی به آن داشتند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان  ، طبق نظر مورخان "سیب" از مناطق سردسیر شمال اروپا به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.

تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است.

سیب ؛ نشانه‌ دانایی ، دوستی و باروری ، تندرستی ، زیبایی ، خوش‌بختی ، خوشی و نیرومندی است.

افرادی که به طور منظم سیب می‌خورند، در مقایسه با سایر افراد از میزان تندرستی بالاتری برخوردارند زیرا این میوه ارزشمند بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم می کند.

گونه‌های مختلف سیب‌ در اندازه، رنگ، بو و مزه‌ تعیین کننده‌ نوع مصرف این میوه است و مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازه‌ی آن بستگی دارد، نه به نوع آن.

سیب به دلیل داشتن کلسیم ، آهن ، منیزیم ، ویتامین های آ ، ب2 ، ث و سایر مواد معدنی مفید در کاهش فشار خون ، حفظ شادابی و طراوت پوست ، رفع مشکلات دندان‌ها و لثه اثر بخش است.‌

سیب از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می کند و پخته آن مانع از تشکیل اسید اوریک در خون می شود ضمن آن که اعصاب و مغز را تقویت می‌کند و به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید است.

متخصصان علوم پزشکی دریافته‌اند که ماده چرب موسوم به اسید اورسولیک موجود در پوست سیب از تحلیل رفتن عضلات می‌کاهد و موجب رشد ماهیچه‌ها می‌شود. /س
برچسب ها: دانشنامه ، خواص ، سیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.