به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری فائو، شاخص بهای غذا، به میزان دو واحد پایین آمده و از 215 واحد ماه سپتامبر به 213 واحد رسیده است.
کاهش قیمت جهانی حبوبات و دانه های روغنی که از مهمترین آنها می توان به شکر اشاره کرد، از عوامل اصلی این افت هستند.
همچنین این سازمان در گزارشی مبنی بر "چشم انداز وضعیت مواد غذایی" ، این موضوع را مطرح کرد که قیمت پایین مواد غذایی و کاهش تقاضا برای خرید حبوبات، زمینه ای است که کاهش واردات غلات را نیز به دنبال خواهد داشت و پیش بینی شده که تولید غلات در جهان تا 2.7 درصد کاهش یابد.
هزینه واردات غذا در سال 2012، 1.14 تریلیون دلار برآورد شده که حدود 10درصد پایین تر از سال گذشته است.
جوزه گرازیانو دا سیلوا، مدیر کل فائو بیان کرد: با وجو اوضاع بحرانی بازار مواد غذایی در جهان، اقداماتی تا کنون صورت گرفته که از افزایش بهای جهانی غذا جلوگیری شود.
وی در ادامه صحبت هایش تصریح کرد که دولت ها، خصوصا کشور های ثروتمند نباید بحران و دیگر مسائل را عامل بحران مواد غذایی بدانند، بلکه خود آنها و سیاست هایشان عامل اصلی هستند و باید برای اصلاح اوضاع، اقدامات و روش های کارآمدی بکار گیرند.