سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاونان آموزشی دانشگاه‌ها در بیانیه ای:

خواستار ارتقای مداوم روش‌های پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی شدند

معاونان آموزشی دانشگاه‌‌ها در بیانیه‌ای ضمن محوری دانستن تحصیلات تکمیلی، خواستار باز مهندسی و ارتقای مداوم روش‌های پذیرش دانشجو در این دوره‌ها شدند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، چهل و چهارمین همایش معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه گیلان برگزار شد ، با قرائت بیانیه‌ای به کار خود پایان داد .
دربخش نخست این بیانیه‌ با اشاره به اینکه ، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به لحاظ نقش شایسته‌ای که در تولید علم و تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور ایفا می‌کنند  و موتور محرکه توسعه کشور محسوب می‌شوند ، آمده است :  اقتصاد مقاومتی اقتصادی دانش بنیان و دانش محور است که از این حیث نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در شئون جامعه ایجاب می‌کند دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با استظهار به حمایت دولت خدمتگذار و مجلس نسبت به عملیاتی کردن این موضوع حیاتی اهتمام جدی ورزند.

در بخش دیگری از این بیانیه شرکت کنندگان در همایش معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در تربیت نیروی انسانی بصیر و کار آمد مورد نیاز کشور با تاکید بر جنبه‌های معرفتی و مهارتی، تداوم طرح بازنگری در برنامه‌های درسی و هدایت استعدادها به سمت نیازهای واقعی بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور، متناسب با مقتضیات زمانی و مکانی و مبتنی بر آموزش به روز، کاربردی و کار آمد تاکید کردند.

درادامه این بیانیه با تاکید بر اینکه  تدوین طرح آمایش آموزش عالی به عنوان نقشه راه توسعه هدفمند آموزش عالی گام بزرگی است که از طریق توسعه متوازن آموزش عالی، پرهیز از موازی کاری و اجرای برنامه‌های آموزشی نامتناسب با زمان و مکان به اجرا گذاشته شده است، معاونان آموزشی شرکت کننده در این همایش ضمن قدر شناسی از این اقدام ارزنده و سرنوشت ساز آمادگی خود را برای اجرای این طرح بزرگ ملی اعلام کردند و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان مملکتی را در اجرای این طرح خواستار شدند .

در بخش دیگری از این بیانیه با توجه به نقش محوری تحصیلات تکمیلی در تولید علم و دستیابی به اهداف سند چشم انداز  ، شرکت کنندگان در همایش ضرورت باز مهندسی و ارتقاء مداوم روش ‌های پذیرش دانشجو را مورد تاکید قرار دادند.

در بخش پایانی این بیانیه  شرکت کنندگان در همایش ارتقاء تمامی دانشگاه‌های مادر استانی تا حد 10 دانشگاه برتر کشور را به عنوان شرط لازم برای تحقق عدالت آموزشی عنوان کردند و حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی را برای کمک به تحقق این خواسته مهم و اختصاص ردیف اعتباری ویژه به این منظور را خواستار شدند.

بنا براين گزارش؛ شرکت کنندگان در این همایش براساس این بیانیه تسریع در بازنگری برنامه‌های درسی  به خصوص دررشته‌های علوم انسانی را خواستار شدند./ع2
برچسب ها: آموزش ، دانشگاه ، پژوهش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.