سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

میوه های قرآنی بیانگرهدف حکیمانه پروردگار حکیم

ذکر برخی میوه‌ها در قرآن کریم با هدفی حکیمانه و دقیق صورت گرفته و امروز خاصیت ضد سرطانی و درمانی بسیاری از میوه های نام برده شده در قرآن مورد تأکید دانشمندان قرار گرفته است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ قرآن کریم از میوه های متعددی ازجمله انگور، انار، انجیر، زیتون و خرما نام برده است که در این رابطه ممکن است دو نگرش مطرح شود.

یکی از این دونگرش این است که قرآن مطابق آن چیزی که در میان عرب آن زمان رایج بوده، این میوه ها را مثل انگور و انار و یا انجیر و خرما مطرح کرده است. این دیدگاه باعث می شود که فضیلتی برای این میوه ها در نظر گرفته نشود.

با نگاه خاص، حکیمانه و دقیق تر به قرآن کریم نگاه کنیم، در می یابیم که طرح تک تک مسائل از جمله مطرح کردن نام میوه ها دارای حکمت، هدف و غرض خاصی از جانب خداوند متعال بوده و می توان آن را براساس معجزه بودن قرآن در نظر گرفت.

این میوه ها دارای شاخصه هایی هستند که می توان گفت سایر میوه ها از این شاخصها برخوردار نیستند ازجمله خرماکه دارای 9 نوع ویتامین مختلف است، که قرآن کریم بیش از سایر میوه ها از آن نام برده و آن را هم از میوه های دنیوی و هم میوه های بهشتی معرفی کرده است. خرما می تواند جایگزین یک وعده غذایی شود.

این ویژگی ها را نیز می توان برای انگور، انجیر و انار هم ذکر کرد وعلت اشاره خداوند به این میوه ها تداول مصرف آنها میان اعراب آن زمان نبوده است. امروزه بسیاری از میوه های نام برده شده در قرآن، خاصیت ضد سرطانی دارند و ترکیب زیتون و انجیر خاصیت دارویی دارد.

قرآن عسل را، نیز دارای ویژگی درمانی توصیف کرده که به همین دلیل می توان استدلال کرد که قرآن متأثر از فرهنگ دورانی که نازل شده به این میوه ها اشاره نکرده بلکه خداوند براساس حکمت خود و با هدف خاصی از این میوه ها یاد کرده است تا مردم ازآن استفاده کنند./س

برچسب ها: میوه ، قرانی ، هدف ، حکیمانه ، خداوند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.