سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم/

مجالس عاشورا سیاسی و انتخاباتی نشود / تبلیغات انتخابات باید اسلامی باشد

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در درس خارج فقه با حضور جمعیت کثیری از طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم با اشاره به روایاتی، تفکر در عالم هستی و خلقت انسان را موجب پی بردن به حقایق بسیار و عظمت خداوند تبارک و تعالی دانستند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، ایشان با بیان این که تفکر در نظام آفرینش باعث افزایش ایمان و اعتقاد انسان می شود، فرمودند: پایه و اساس اسلام تفکر است و نباید چشم و گوش بسته دنبال این و آن مخصوصا دنبال تمدن مادی و بی رحم غرب رفت.

نیاز به تبلیغ دین بیش از هر زمان دیگری است

معظم له در ادامه با اشاره به فرارسیدن ایام ماه محرم و اعزام مبلغان به نقاط مختلف کشور تاکید کردند: امسال نیاز به تبلیغ بیش از هر سال دیگری است؛ چراکه مفاسد اخلاقی زیاد شده و آثار آن نیز نمایان است از جمله می توان به افزایش پرونده های اختلافات، طلاق و امثال آن اشاره کرد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تاکید بر این که مبلغان باید در تبلیغات خود کوشا باشند، هیچ گاه بی مطالعه منبر نروند و هر روز مطلب و روایات تازه ای برای مردم بیان کنند، خطاب به آنان تصریح کردند: مراقب باشید مجالس دینی و عزاداری تبدیل به مجالس سیاسی خاص و تبلیغات انتخاباتی نشود.
ایشان بیان داشتند:‌ مجالس امام حسین(ع) و محافل دینی، مجالس تبلیغات انتخاباتی نیست، هر چند برخی ممکن است از این مجالس سوء استفاده کنند.
معظم له اضافه کردند: اگر افرادی بخواهند خارج از این محافل و اماکن هم تبلیغات انتخاباتی بکنند باید شرایط انسانی و دینی آن را رعایت کنند، از جمله این که به مردم وعده دروغین ندهند، از تخریب یکدیگر پرهیز کنند، تخریب یک نوع فرهنگی غربی است.

برخی کشورها اسلامی چشم و گوش بسته دنباله روی فرهنگ منحط غربی هستند

ایشان اضافه کردند: در حال حاضر بدبختانه بعضی از کشورهای اسلامی چشم و گوش بسته دنباله روی سیاست های غربی و مادی آنها هستند.
معظم له پیروی چشم و گوش بسته از فرهنگ غربی را دربردارنده آلودگی های بسیار دانسته و گفتند: آنها برای این که آرای بیشتری بدست آورند حتی حاضر می شوند امتیازاتی به همجنس بازان بدهند.
 
باید در عمل نشان دهیم دمکراسی اسلامی با نوع غربی آن تفاوت دارد
ایشان افزودند: اگر افرادی می خواهند تبلیغ کنند باید از هزینه کردن های بیهوده و اسراف و تبذیر برای بدست آوردن آرا اجتناب کنند،‌ دمکراسی غربی مبتنی بر وعده های دروغین است و در اسلام نباید چنین مواردی وجود داشته باشد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تاکید بر این که تبلیغات انتخاباتی آمیخته با مسائل خلاف شرع نشود، اظهار داشتند: این مقام ها و پست ها آش دهن سوزی نیست که برای دستیابی به آن مرتکب هر کاری شوند و اگر افراد بخواهند تبلیغات هم بکنند باید در عمل نشان دهند که دمکراسی اسلامی با دمکراسی غربی تفاوت فوق العاده دارد.
از خداوند می خواهیم که به همه ما توفیق دهد که در مسیر تفکر اسلامی پیش برویم./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.