سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

مصرف مرکبات و تاثیر آن بر سلامت

مرکبات ، یکی از غنی‌ترین و لذیذترین محصولات غذایی و در زمره میوه‌هایی است که در دنیا علاقمندان بسیاری دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان ، انواع مرکبات حاوی مواد معدنی ، کربوهیدراتها ، پتاسیم ، فولیت، کلسیم ، ویتامین ب و ث ، فسفر، منیزیم و مس است که در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها ، اثربخش است..
مرکبات به عنوان منبع بسیار غنی آنتی اکسیدانها، در صورت مصرف مداوم می‌تواند در کاهش بیماریها نقش مهمی ایفا کند. کارشناسان تغذیه معتقدند استفاده ازمرکبات ضمن پیشگیری از سرماخوردگی های عادی و ضعف بافت ها، به استحکام تاندوم ها ، رباط ها ، دندان ها ، عروق خونی ، استخوان ها و حتی پوست کمک می کند. / s


برچسب ها: دانشنامه ، میوه ، مرکبات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.