به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، علی اصغر عنابستانی صبح امروز در سفر به شهرستان لردگان بر توسعه باغات در منظقه پشت کوه فلارد این شهرستان تاکید کرد و اظهار داشت: برای حفظ عرصه های ملی و منابع طبیعی بایستی باغات را به صورت دیم توسعه داد.
وی افزود: برای توسعه باغات به ویژه در این منطقه امتیازاتی مانند تسهیلات بانکی کم بهره، نهال های اصلاح شده و امکانات مورد نیاز به کشاورزان اعطا می شود.
عنابستانی از واگذاری عرصه های جنگلی به مردم این منطقه خبر داد و گفت: در برنامه ریزی های زمان بندی شده عرصه هایی جنگلی این منطقه به مردم واگذار می شود تا علاوه بر انجام امورات کشاورزی نسبت به حفاظت از درختان اقدام شود.
وی ادامه داد: با این اقدام می توان علاوه بر جلوگیری از قطع درختان، نابودی جنگل و از بین بردن زمین های ملی زمینه توسعه سایت های جنگلی را فراهم کرد.
استاندار چهارمحال وبختیاری به مشکلات دیگر این منطقه محروم اشاره کرد و افزود: تامین آب آشامیدنی، افزایش خدمات بهداشتی و درمانی و برق رسانی از جمله مشکلات و نیاز های این منطقه است که مورد بررسی قرار خواهند گرفت و خدمات رسانی لازم به آنان در آینده ای نزدیک ارائه می گردد.
عنابستانی بعد از دیدار با مردم منطقه پشت کوه فلارد از توابع شهرستان لردگان و بررسی مشکلات باغات در این منطقه به امام زاده حسن و عصرامروز نیز به منظور بررسی مشکلات مردم خانمیرزا از توابع شهرستان لردگان به این بخش سفر میکند./ج1