سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با وجود مخالفت هاي شديد؛

پيش نويس لايحه قانوني کردن ازدواج همجنس گرايان در فرانسه تهيه شد

با وجود مخالفت شديد کليساي کاتوليک رم و مخالفان راستگراي فرانسه با تصويب قانون ازدواج همجنس گرايان، دولت سوسياليست اين کشور روز چهارشنبه پيش نويس لايحه قانوني کردن ازدواج همجنس گرايان را تهيه کرد.

 به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه ، پيش نويس اين لايحه به کابينه فرانسوا اولاند، رئيس جمهور فرانسه ارائه خواهد شد. اين در حالي است که موضوع ازدواج همجنس گرايان يکي از محورهاي اصلي انتخاباتي اولاند در مبارزات انتخاباتي وي بود. وي قول داده است اين قانون تا اواسط سال 2013 تصويب شود.
اين شعار انتخاباتي اولاند با انتقاد شديد در کشورش رو به رو شده است؛ کشوري که اگرچه به طور رسمي سکولار است اما به طور عمده کاتوليک است. 
 سازمانهاي مسلمانان، بوداييان، پروتستان ها و يهوديان در فرانسه نيز به شيوه هاي مختلف، مخالفت خود را با تصويب چنين قانوني اعلام کرده اند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.