سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حبيبي:

شروع کننده ايجاد فضاي ناآرام، بی تردید از سوی مردم زیرعلامت سوال می رود

دبیر کل حزب موتلفه اسلام نامه سران قوا به مقام معظم رهبری مبنی بر تاکید بر وحدت قوا را یک گام مهم در ایجاد فضای آرامش توصیف کرد و اظهار داشت : فضای آرامی که پدید آمده است را باید در جهت همدلی و همفکری برای حل مشکلات مردم غنیمت شمرد. هر کس شروع کننده باشد بی تردید از سوی مردم زیرعلامت سوال می رود.

 به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، محمد نبی حبیبی دبير کل حزب موتلفه اسلامی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می گفت، اظهار داشت: خداوند به دولت، ملت و رهبری هوشمند انقلاب اسلامی توفیق داده است که طی 10 سال گذشته از گردنه های صعب العبوری که در راه پیشرفت کشور پیش روی داشتیم عبور کنیم. اکنون در بسیاری از موارد هنوز به نیمه راه نرسیده از هدفهای برنامه جلو هستیم و حتی در برخی به رتبه اول در منطقه رسیده ایم، اما نباید فراموش کرد که رقبای ایران نیز فعال هستند و ما باید برای حفظ این دستاورد ها تلاش کنیم. البته در برخی زمینه ها به ویژه حوزه اقتصاد کاستی های داشتیم .

حبیبی در ادامه اظهار داشت: با توجه به توانمندی های ملت، کاستی های اقتصادی را با جهاد اقتصادی به سرعت می توانیم پشت سر بگذاریم و به اهداف برنامه چشم انداز بیست ساله برسیم. اکنون ضرورت دارد ارزیابی کنیم کجا بودیم ؟ الان کجا هستیم و در انتهای برنامه به کجا خواهیم رسید .

وی با اشاره به موضوع سبک و شیوه زندگی که مقام معظم رهبری در سفر به استان خراسان شمالی مطرح فرمودند بیان داشت : ما به فضل الهی در پایان برنامه بیست ساله باید یک جامعه نمونه اسلامی داشته باشیم و اسلام در همه شئونات زندگی ایرانی ما نمود و ظهور داشته باشد، لذا دستگاه های مربوط از هم اکنون باید عملیاتی کردن سبک زندگی را در برنامه های خود ببیند، مثلا شورایعالی انقلاب فرهنگی این مهم را در دستور کار خود قرار دهد. رسانه ملی نیز در تولیدات خود ترویج سبک زندگی اسلامی را لحاظ نماید.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناسبات ایران با غرب و به ویژه آمریکا تاکید کرد: واقعیت این است که ما در 10 سال گذشته نیرومندتر و دشمنان ما به ویژه آمریکا ضعیف تر شده اند. سقوط چشم گیر آمریکا به لحاظ اقتدار و وجاهت جهانی سند این ادعاست. امروز دشمنان ما به بحران های بزرگی در درون و بیرون خود مبتلا هستند که راه حلی برای برون رفت از آن ندارند.

وی ادامه داد: تهدیدات و تحریم های دشمن یک فرصت برای پیشرفت کشور بوده است. ما هرگز از مبارزه با آمریکا پشیمان نیستیم. مبارزه با کفر، الحاد و شرک جهانی جزو جوهره انقلاب اسلامی است و یکی از اصلی ترین شاخص های هویت اسلامی و ملی ما ستیز با برنامه های خصومت آمیز آمریکا بوده است. بحمداله  ملت ما از آن رو سپید سربلند کرده اند .

حبیبی تصریح کرد : ایران توانسته است جلوی یکه تازی آمریکا در جهان را بگیرد و به عنوان یک الگوی کارآمد در منظر جهانی خود نمایی کند .

حبیبی در بخش دیگری از این گفتگو  درمورد پرسش نمایندگان از رئیس جمهور گفت: طرح سوال از رئیس جمهوری مطابق اصل 88 قانون اساسی حق نمایندگان مجلس و پاسخ به آن تکلیف رئیس جمهوری است .

وی افزود: دو سوالی که در پرسش نمایندگان مطرح شده سوالات مردم نیز هست و از باب روشنگری مفید هم می باشد اما این سوال در فضایی مطرح شده است که قابل تامل است. مقام معظم رهبری در واکنش نسبت به نامه های سران قوا در سخنرانی روز 13 آبان فرمودند "اختلافات را نباید علنی کرد و به مردم کشاند. احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. و نیز فرمودند اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل ، گریبانگیری و مچ گیری در مقابل چشم مردم منتهی شود"  لذا در فضای چنین رهنمود هایی از مقام معظم رهبری، خوب بود، نمایندگان، شروع کننده در این مورد نبودند و همان سوال را از طرق قانون دیگری پیگیری می کردند.

وی تصریح کرد:از جمله راه های پیدا کردن پاسخ آن پرسش که نتیجه عملی هم داشته باشد، اجرای ماده 24 و نیز بند" ه" ماده 23 قانون دیوان محاسبات بود. اجرای این قانون از طریق تعامل قوا زیر سقف گفتگو عملی است و نمایندگان سوال کننده باید این راه را انتخاب می کردند تا اختلافات بی جهت میان مردم و رسانه ها کشیده نشود.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نامه سران قوا به مقام معظم رهبری مبنی بر تاکید بر وحدت قوا را یک گام مهم در ایجاد فضای آرامش توصیف کرد و افزود : فضای آرامی که پدید آمده است را باید در جهت همدلی و همفکری برای حل مشکلات مردم غنیمت شمرد. هر کس شروع کننده باشد بی تردید از سوی مردم زیرعلامت سوال می رود.

حبیبی در پایان در مورد ارتکاب جنایات جنگی توسط مخالفان دولت سوریه اظهار داشت: تروریستهایی که در سوریه علیه دولت قانونی بشار اسد می جنگند تا کنون مرتکب جنایات جنگی بسیاری شده اند. اقدام اخیر آنها که مستند هم بوده و از سوی سازمان ملل به عنوان جنایات جنگی تلقی شده است، آبرویی برای کشورهای حامی تروریسم یعنی ترکیه، قطر و عربستان و به ویژه آمریکا نگذاشته است. کشورهای حامی تروریسم باید موضع خود را در برابر جنایات جنگی که از سوی سازمان ملل هم محکوم شده اعلام کنند.

انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.