امیر آبادی تصریح کرد: سلامت الکترونیک رابطه نزدیکی با زیر ساخت های دیجیتال هر کشور نیز فرهنگ دیجیتال آن کشور دارد..
وی گفت: برای برقراری نظام سلامت دیجیتالی هر کشوری، زیر ساخت های مخابراتی و اینترنتی آن کشور نقش تعیین کننده ای دارد. همچنین سایت های ارائه دهنده اطلاعات پزشکی و درمانی سرویس دهندگان اینترنت، درصد استفاده کاربران از اینترنت و میزان نفوذ فیزیکی اینترنت در کشور از عوامل مهم در توسعه سلامت الکترونیک هستند.
امیر آبادی با اشاره به اینکه سلامت الکترونیک E-Health یک زمینه نو ظهور از برخورد انفورماتیک، پزشکی، بهداشتی، عمومی وتجارت است. که از طریق شبکه جهانی وب (world wide web) و تکنولوژی های مرتبط با آن ارتقا و تکامل یابد.
وی همچنین سلامت الکترونیک را نه تنها به عنوان یک توسعه فنی بلکه به عنوان حالتی روحی، طرز فکر و یک حرکت عمومی جهانی می توان توصیف کرد.
امیر آبادی در ادامه گفت: برای توصیف واژه سلامت الکترونیک باید از فناوری اطلاعات وارتباطات در بخش سلامت بهره برد و باید گفت: اطلاعات دیجیتالی در بخش سلامت و بهداشت برای مقاصد بالینی و آموزش و مدیریتی، انتقال، ذخیره و بازیابی می شود.
وی در پایان افزود: توسعه و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی بدون استفاده از رایانه و تکنولوژی های مرتبط عملیاتی نخواهد بود و خصوصیاتی مثل حافظه، سرعت در پردازش و تحلیل و توانایی انجام حجم زیادی از عملیات موجب می شود که خدمات بهداشتی و درمانی با استفاده از رایانه بتواند پیشرفت های قابل ملاحظه ای در راه توسعه داشته باشد./ع2