به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، رییس مركز آموزش مدیریت دولتی نهاد ریاست جمهوری گفت: اولین تكلیف حكومت اسلامی، رسیدن به اقتصادی پایدار و مستحكم است.
مهدوی افزود: حكومت اسلامی در مراحل بعدی مدیریت جامعه، باید زمینه برقراری امنیت در تمامی سطوح و دستیابی مردم به رفاه و آسایش قابل قبول را فراهم و برای عمران و آبادانی كشور تلاش كند.
وی تصریح کرد: هم اكنون نظام اسلامی با برخورداری از یك درصد جمعیت جهان، هفت درصد منابع طبیعی جهان را در اختیار دارد.
رییس مركز آموزش مدیریت دولتی نهاد ریاست جمهوری، ادامه داد: در دست داشتن اطلاعات كافی از توانایی ها و تحصیلات آنان، بتوان بر اساس آن آموزشهای لازم را ارائه داد و مدیران شایسته را برای منصب های گوناگون انتخاب كرد.
مهدوی گفت: هم اكنون استانداری های 14 استان به این بانك مجهز شده اند و این روند برای شناسایی تمامی مدیران كشور ادامه خواهد داشت.
وی تصریح كرد: بر اساس این سامانه مدیری را كه در آموزشهای تربیت مدیر شركت نكرده است، نمی توان به سمت های بالا دستی منصوب كرد./ب