حسن خیر خواه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: پیشگیری از ابتلا به این بیماری از اهمیت خاصی بر خوردار بوده و نیازمند برنامه غذایی سالم و کاهش عوامل اصلی ایجاد این عارضه است.
وی تغذیه نا مناسب، کم تحرکی، استعمال دخانیات، استرس و فشار خون بالا را از عوامل ایجاد کننده بیماری های قلبی و عروقی دانست.
خیر خواه افزود: خانواده جایگاهی بی نظیر برای آغاز فعالیت هایی در راستای ارتقای سطح سلامت و کاهش ابتلا به این عارضه دارد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند تصریح کرد: کنترل حجم غذا، کاهش مصرف چربی ها، استفاده از روغن های غیر اشباع (مایع) به میزان مناسب و کاهش مصرف انواع غذاهای موسوم به فست فود را می توان از جمله اقدامات مؤثر در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی دانست.
وی تصریح کرد: 48 درصد مرگ و میر ها در جهان به علت بیماری های قلبی و عروقی است.
خیر خواه افزود: بیماری های قلبی و عروقی با انسداد و تنگی شریان های قلب توسط رسوب چربی به وجود می آید.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند بیان کرد: این حالت سبب ایجاد محدودیت در انتقال مقادیر لازم از خون و اکسیژن به قلب، خصوصاً هنگام انجام فعالیت های بدنی که تقاضای ماهیچه های قلب به دو برابر میزان عادی افزایش می یابد، می شود.
وی ادامه داد: خطر ابتلا به بیماری های قلبی با ورود به دهه چهارم زندگی، 49 درصد مردان و 39 درصد زنان را تهدید می کند؛ از این رو، باید با مراجعه به هنگام و تشخیص به موقع این عارضه، خطر احتمالی سکته قلبی و عوارض ناشی از آن را در افراد کاهش داد./س