سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

هرس اصلاحی عاملی برای بهبود کیفیّت میوه ها

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عملکرد بالا و بهبود کیفیّت میوه از مهم ترین اهداف هرس اصلاحی درختان است.

اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف از اصلاح و تربیت درخت را باید قطع قسمت هایی از یک درخت برای حاصل شدن شکل و اسکلت مطلوب درخت قلمداد نمود.

وی تصریح کرد: هرس اصلاحی شامل دو عملیات شاخه برداری و سربرداری می شود.

اسکندری ادامه داد: شاخه برداری موجب کاهش چوب شده و مواد غذایی برای تقویت شاخه های باقیمانده مصرف خواهد شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شاخه برداری برای بازکردن و تُنک شدن تاج و کنترل ارتفاع درخت به کار می رود.

وی اظهار داشت: سربرداری حذف قسمتی از انتهای شاخه است.

اسکندری افزود: کارشناسان باغبانی حفظ عادت رشد طبیعی درختان و سهولت انجام کارها از محاسن هرس اصلاحی می دانند./س

برچسب ها: هرس ، کیفیت ، میوه ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.