سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تولید سالانه بیش از 3000 تن گوشت بُز در آذربایجان شرقی

معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سالانه از جمعیت 649 هزار و 390 راس بُز در استان، 3590 تن گوشت تولید می شود.

غفور عبداللهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دامداران استان سالانه 8900 تن شیر بُز تولید می کنند.

وی تصریح کرد: شهرستان میانه با 90 هزار راس، بیشترین تعداد بُز در استان را دارد.

عبداللهی با معرفی شهرستان های توانمند در تولید شیر بُز ادامه داد: دامداران شهرستان های اهر، سراب، تبریز و مراغه به ترتیب با 71300، 66000، 53000 و 49000 راس بُز از پرورش دهندگان و تولیدکنندگان شیر و گوشت بُز در آذربایجان شرقی مطرح هستند.

معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: شهرستان کلیبر، ورزقان و در واقع کوهستانی بودن استان دلیلی برای بهره بردن از بُز در شهرستان های استان شده است.

عبداللهی افزود: پرورش دهندگان دام های سبک باید ازهمان روزهای آغازین به فکر تغذیه آنها باشند.

وی از واردات نژاد شیری بُز خبرداد و یادآور شد: واردات نژاد شیری بز از آمریکا و اروپا و به نوعی جایگزینی بُزهای صنعتی به جای بزهای بومی و سنّتی و کاهش جمعیت بزهای بومی از برنامه های سازمان و مدیریت دام استان است.

عبداللهی تاکید کرد: این واردات موجب افزایش 7 درصدی جمعیت دامی بز در آذربایجان شرقی خواهد شد./س

برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.