سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فارس/

طراحی کیت تشخیص ویروس آنفلوآنزا

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات میکروب شناسی استاد البرزی شیراز گفت: مراحل ثبت اختراع کیت تشخیص ویروس آنفلوآنزا در حال پیگیری است و در آینده نزدیک به صورت کاربرد تحقیقاتی و درصورت امکان تجاری سازی، ارائه می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس مازیار ضیائیان     با اشاره به سابقه فعالیت مرکز تحقیقات میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی شیرازاظهار داشت: اولین مرکز تحقیقات علوم پزشکی شیراز در سال 1371 به عنوان مرکزی مستقل به همت عبدالوهاب البرزی پایه گذاری شد.
وی افزود: این مرکز شامل 5 بخش عمده باکتری شناسی، ویروس شناسی، ایمنی شناسی، قارچ شناسی و انگل شناسی است که ایده ابتدایی راه اندازی مرکز قرار دادن دانش علوم بالینی پزشکی در کنار علوم پایه پزشکی بوده است.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات میکروب شناسی تاکید کرد: مجموعه اساتید علوم پایه و علوم بالینی و همچنین رشته زیست شناسی سلولی مولکولی که به تشخیص بیماریهای عفونی میپردازند در این واحد مشغول به انجام فعالیت هستند.
ضیائیان ادامه داد: این مرکز توانسته با تلاشهای مناسب خود در حال حاضر 5 دانشجوی دکترا را در مرکز تحقیقات میکروب شناسی البرزی پذیرش کند تا مشغول به گذراندن دوره های خود باشند.
وی تصریح کرد: مرکز تحقیقات میکروب شناسی البرزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  دارای تجهیزات به روزی است و تا کنون این مرکز توانسته بیش از 160 مقاله بین المللی در مجلات معتبر  به چاپ رساند.
تمرکز مرکز میکروب شناسی بر مطالعات کاربردی
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات میکروب شناسی البرزی تاکید کرد: این مرکز روی مطالعات کاربردی تمرکز بیشتری دارد و اخیرا در صدد تبدیل تولیدات به محصول هستیم.
ضیائیان تحقیقات مرکز را بالینی و کاربردی دانست و اضافه کرد: پیگیری اینفولانزای پاندمی حجاج در سال 2009 که با انجام تحقیقات مشخص شد به کمک آموزشهای داده شده به حجاج و رعایت بهداشت  این بیماری مرگ و میر ایجاد نمی کند.
وی افزود: انجام تحقیقات توسط دکتر البرزی و تیمشان بر روی بیماری لشمانیا و چاپ مقالات متعدد در رابطه با این موضوع از دیگر فعالیتهای مرکز تحقیقات میکروب شناسی استاد البرزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است./س

برچسب ها: کیت ، ویروس ، آنفلوآنزا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.