به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
متخصصان تغذیه معتقدند باید در مصرف مواد دارای کربوهیدرات ، پروتئین و چربی در سوپ تعادل
برقرار شود تا ضمن تامین انرژی بدن، احساس گرسنگی را رفع کند.
ترکیب مایع و جامد در سوپ ، بیشتر
از خوردن غذای جامد به همراه آب و سایر نوشیدنی ها ، فرد را سیر می کند و مواد
جامد در سوپ با کمک مایع درون آن به جذب مواد غذایی به سلول های بدن کمک و از نفخ
جلوگیری می کند.
اضافه کردن چربی ها و روغن های سالم مثل روغن زیتون ، و وجود سبزیجات و ادویه ها
در سوپ، به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند./س