سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رودهن/

رشد 10 درصدی تولید محصولات کشاورزی در فیروزکوه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از پایان فصل برداشت محصولات زراعی و باغی و رشد 10 الی 15 درصدی تولید محصولات عمده منطقه خبر داد.

ˈروح الله درویش خضریˈ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهارداشت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون 20 هزار تن سیب درختی، هزار و 500 تن گردو و بیش از دو هزار تن انار از سطح باغات شهرستان جمع آوری شد.

وی گفت: این مقدار تولید از 100 هکتار باغات انار در مناطق جنوب شرقی شهرستان شامل مناطق ˈگذرخانیˈ، ˈسیمین دشتˈ، ˈمحمودآبادˈ، ˈدمی آقاˈ و ˈکبوتر درهˈ، 500 هکتار باغات گردو در گستره مناطق ˈمهابادˈ تا سیمین دشت و ˈحصاربنˈ و هزار هکتار باغات سیب در کلیه مناطق شهرستان با محوریت دهستان های ˈشهرآبادˈ، ˈدوبلوکˈ، ˈپشتکوهˈ و ˈقزقانچایˈ به دست آمده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه با اشاره به برداشت سیب زمینی از هزار و 750 هکتار از اراضی زراعی منطقه با متوسط عملکرد 28 تن در هکتار، تصریح کرد: ˈآگریاˈ، ˈگرانولاˈ، ˈمارفوناˈ، ˈبامبوˈ و ˈفانتانˈ عمده ارقام سیب زمینی کشت شده در مزارع سطح شهرستان بودند.

وی افزود: سیب زمینی فیروزکوه در مقایسه با محصول سایر مناطق از ویژگی های انبارداری، کیفیت مطلوب و سلامت برخوردارند و مشکل عمده کنونی شهرستان این است که در استان های همجوار مازندران و سمنان، سیب زمینی سایر مناطق را به نام سیب زمینی فیروزکوه عرضه و به فروش می رسانند.

درویش خضری با بیان اینکه هدف اصلی سوق دادن کشاورزان به سمت تولید سیب زمینی بذری برای سایر مناطق است، خاطرنشان کرد: با عنایت به ایزوله بودن منطقه و عاری بودن آن از هر گونه بیماری، بذر سیب زمینی تولید شده در فیروزکوه عملکرد به مراتب بهتری را در سایر نقاط از خود نشان می دهد.

وی ادامه داد: شرکت ˈرانˈ فیروزکوه وابسته به بنیاد جانبازان، چند سالی است که کشت سیب زمینی بذری را در دستور کار خود قرار داده و محصولات تولیدی آن نیز با استقبال چشمگیری از سوی خریداران و تولیدکنندگان این محصول در اقصی نقاط کشور مواجه شده است.

این مقام مسؤول در خاتمه اذعان داشت: با توجه به ثابت ماندن تقریبی سطح زیر کشت انواع محصولات در فصل زراعی 91-1390 در منطقه، افزایش تولید حاصل شده ناشی از بهبود عملکرد در واحد سطح است که در اثر عواملی همچون بهبود مدیریت مزرعه، استفاده از روش های نوین کشت، روش های نوین آبیاری تحت فشار، ارتباط بیشتر مروجان با بهره برداران و . . . به دست آمده است./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.