به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، حسن نژاد گفت: در حال حاضر 550
واحد مرغداری در سطح استان کردستان وجود دارد که در هر دوره پرورش مرغ 9
میلیون و 100 هزار تن گوشت سفید تولید می کنند.
وی افزود: استان کردستان یکی از مهمترین و بزرگترین تولیدکنندگان گوشت
سفید کشور است و سالانه 54 هزار تن گوشت سفید را تولید و به بازار مصرف
عرضه می کند.
مدیرکل جهاد کشاورزی کردستان در ادامه بیان کرد: از این میزان تولید سالانه گوشت
سفید در سطح استان کردستان 20 هزار تن آن مازاد بر مصرف استان است و به
سایر استان های کشور صادر می شود.
حسن نژاد گفت: خوشبختانه تمام حلقه های مربوط به زنجیره طیور مانند
مراکز پرورش مرغ مادر، کارخانجات خوراک دام، کشتارگاه صنعتی و مراکز فنی و
آزمایشگاهی در استان کردستان احداث و راه اندازی شده و صنعت مرغداری در بخش
کشاورزی حجم بالایی از اشتغالزایی را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی کردستان در پایان گفت: در حال حاضر به طور مستقیم چهار هزار
نفر و به طور غیر مستقیم 10 هزار نفر در صنعت طیور استان کردستان اشتغال
دارند.
/س