سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

تولید 9 میلیون تن گوشت سفید در هر دوره در کردستان

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کردستان از تولید 9 میلیون و 100 هزار تن گوشت سفید در هر دوره پرورش مرغ در این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، حسن نژاد گفت: در حال حاضر 550 واحد مرغداری در سطح استان کردستان وجود دارد که در هر دوره پرورش مرغ 9 میلیون و 100 هزار تن گوشت سفید تولید می کنند.
وی افزود: استان کردستان یکی از مهمترین و بزرگترین تولیدکنندگان گوشت سفید کشور است و سالانه 54 هزار تن گوشت سفید را تولید و به بازار مصرف عرضه می کند.
مدیرکل جهاد کشاورزی کردستان در ادامه گفت: از این میزان تولید سالانه گوشت سفید در سطح استان کردستان 20 هزار تن آن مازاد بر مصرف استان است و به سایر استان های کشور صادر می شود.
حسن نژاد بیان کرد: خوشبختانه تمام حلقه های مربوط به زنجیره طیور مانند مراکز پرورش مرغ مادر، کارخانجات خوراک دام، کشتارگاه صنعتی و مراکز فنی و آزمایشگاهی در استان کردستان احداث و راه اندازی شده و صنعت مرغداری در بخش کشاورزی حجم بالایی از اشتغالزایی را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی کردستان در پایان گفت: در حال حاضر به طور مستقیم چهار هزار نفر و به طور غیر مستقیم 10 هزار نفر در صنعت طیور استان کردستان اشتغال دارند.
برچسب ها: تولید ، گوشت ، سفید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.