سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل/

مهاجرت آفت توسعه‌نیافتگی جنوب اردبیل است

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: محرومیت‌های مزمنی که از سال‌های گذشته شروع شده است، سبب شده تا مهاجرت‌ها در جنوب استان اردبیل گسترده‌تر شده و چهره محرومیت این مناطق بیش از گذشته روشن و مبرهن شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ جلیل جعفری‌بنه خلخال افزود: برگزاری همایش دو روزه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خلخال بخشی از زوایای این محرومیت و همچنین مهاجرت‌ها و دور شدن روستاییان از سکونتگاه‌های واقعی آنها را به نمایش گذاشت و بسیاری از شرکت‌کنندگان در این همایش متعرف شدند که تنها راه برون‌رفت از این مشکلات گرایش به سمت تولید و باروری اقتصاد در مناطق روستایی و دورافتاده است.

وی گفت: ما در این همایش پیشنهاداتی برای احداث نیروگاه سیکل ترکیبی در خلخال و همچنین طرح‌های توسعه‌ای برای استفاده از توانمندی‌های انرژی بادی در منطقه دادیم که برخی از سرمایه‌گذاران نیز در این زمینه از طرح‌های یاد شده استقبال کرده و مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم را به سرعت انجام می‌دهند.

جعفری‌بنه در ادامه افزود: این شهرستان‌ها بضاعت‌های توسعه‌ای بالایی دارند و در صورت توجه به راهکارهای ارایه شده افق روشنی در حوزه گردشگری، معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی می‌تواند به توانمندی اشتغال و رونق اقتصادی بیشتر کمک کند.

وی با ابراز خرسندی از حضور جمعی از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان در این همایش ملی گفت: در مجموع استقبال خوبی از طرح‌های ارایه شده در توسعه جنوب استان اردبیل شد و تعدادی از شرکت‌کنندگان نیز اعلام آمادگی کردند تا در حوزه‌های قابل توصیف و توسعه سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهند.

جعفری‌بنه ضرورت کاستن از بروکراسی‌های خسته‌کننده و طولانی در پرسه سرمایه‌گذاری را ضروری خواند و افزود: کشور و منطقه ما در جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی به مؤلفه‌های تشویقی نیاز دارد و باید در عمل به فرامین مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولید ملی، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای افراد جوان و جویای کار اراده جدی در رفع موانع سرمایه‌گذاری داشت.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در ادامه گفت: این همایش استارتی برای شتاب در فرآیند توسعه جنوب استان اردبیل است و نسخه علمی و عملی آن همت و تلاش بیشتر در تأمین زیرساخت‌ها از سوی مسئولان دستگاه‌های اجرایی و همچنین برطرف کردن برخی از موانع توسعه گردشگری، معدنی و کشاورزی در این خطه از میهن اسلامی است تا سرمایه‌گذاران با علاقمندی و رغبت بیشتر در این منطقه حاضر باشند/س  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.