سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صعود بهره وری با همکاری مشارکتی

عضو هیأت رئیسه اتاق تهران گفت:با استفاده از الگوی همکاری مشارکتی در دستگاه های اجرایی و بخش های مختلف کشور می توان بهره وری را افزایش داد.

 به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران حاضر در بیست و دومین نشست  هیأت نمایندگان اتاق تهران، سیدحمید حسینی،عضو هیأت رئیسه اتاق تهران در خصوص افزایش بهره‌وری با استفاده از سیستم مشارکتی ،گفت: در کنار الگوی رقابتی اقتصاد آزاد، الگوهای همکاری و مشارکتی هم در دنیا به کار گرفته شده که نتایج خوبی هم در برداشته است که به عنوان مثال برزیل سیاستی با عنوان PPP اجرا کرد که در آن دولت به مشارکت با بخش خصوصی پرداخت و در نهایت اقتصاد ورشکسته برزیل شکوفا شد.

حسینی گفت: وظایف قانونی و ذاتی اتاق مبنی بر این که اتاق باید بین بازرگانان، صنعتگران و کشاورزان هماهنگی ایجاد کند، با دستگاه های اجرایی و با سایر مراجع قانونی همکاری کند.

حسینی با تاکید بر رابطه دولت و بخش خصوصی ، گفت: این گونه نیست که هر کسی رابطه داشت بتواند از دولت کمک بگیردبلکه در کنار مشارکت دولت و بخش خصوصی، بنگاه های بخش خصوصی هم باید با تشکیل کنسرسیوم های بزرگ منافع خود را حداکثری و تامین کنند.

 حسینی به تجربه ژاپنی ها در رابطه بانکداری و صنایع اشاره کرد و گفت: در دنیا دو نوع الگوی بانکداری آمریکایی و ژاپنی-آلمانی و جود دارد که در آمریکا بازارها کاملا از هم جداست و بانک ها هم حق حضور در شرکت ها را ندارند اما در ژاپن و آلمان بانک ها می توانند سهامدار باشند و در شرکت های صنعتی فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: ما هم می توانیم با سهامدار کردن بانک ها در یک بنگاه بزرگ و اتصال بقیه بنگاه های آن صنعت به این زنجیره مشکلاتی چون تامین مالی و بازاریابی را حل کنیم.

حسینی افزود: روابط بخش خصوصی و دولت همانند آنچه در مساله ارز صادراتی اتفاق افتاده، باید توسعه یابد و بنگاه های خصوصی وارد روابط و قراردادهای بلندمدت با یکدیگر شوند.

حسینی با تاکید برهمکاری مشارکتی،افزود: همکاری مشارکتی ارزش های جدیدی ایجاد می کند به علاوه این که شرکت ها با همکاری توان چندین برابری خواهند داشت.

این عضو هیات رئیسه اتاق تهران با اشاره به زنجیره مرغداری های ایرلند را به عنوان یک نمونه خوب ، گفت: تعداد بسیار زیادی از مرغداری ها در کنار یکدیگر هستند و همه آن ها یک کشتارگاه بزرگ، و یک شرکت برای تامین خوراک و بازاریابی دارند.

وی افزود: مرغداری های ایرلند به این صورت یک کار شبکه ای قدرتمند را راه انداخته اند که باعث می شود هزینه هایشان کمتر اما درآمدهایشان بیشتر شود و این کار باعث شکوفایی صنعت مرغداری در ایرلند و اروپا هم شده است.

 حسینی در پایان بر کار شبکه ای و لزوم ایجاد آن در اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه شرکت های ما هیچ اطلاعی در مورد کار شبکه ای ندارند در حالی که اکنون موفقیت های بزرگ، محصول کارهای شبکه ای است.

برچسب ها: مشارکت ، اقتصاد ، صادرات ، ارز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.