سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

بارندگی در خراسان جنوبی، نصف متوسط کشوری

میزان بارندگی در خراسان جنوبی نصف متوسط کشوری است و این امر، خراسان جنوبی را در زمره سه استان کم آب کشور قرار داده است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ در خراسان جنوبی هیچ رودخانه دائمی وجود ندارد و تامین آب مورد نیاز استان تنها از طریق سفره‌های آب زیرزمینی صورت می‌گيرد.

هم اکنون سدهای اسدیه درمیان، حاجی آباد قاین و شهید پارسا سرایان از جمله سدهای ذخیره ای فعال در خراسان جنوبی است و سد فرخی قاین و سد سیاهو سربیشه نیز به زودی به بهره برداری می‌ رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: طرح انتقال آب به خراسان جنوبی که در سفرهای استانی هیأت دولت مطرح شد، توسط وزارت نیرو در دست بررسی است تا با محقق شدن آن و با توجه به نیاز آبی این استان در دراز مدت پاسخگوی نیاز مردم در این زمینه باشد.

غلامرضایی ساخت سدهای تغذیه مصنوعی برای کنترل سیلابهای فصلی و نفوذ آن به سفره‌های آب زیرزمینی را از جمله اقدامات شرکت آب منطقه‌ ای در خراسان جنوبی برشمرد./س

برچسب ها: بارندگی ، خراسان ، جنوبی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.