به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، متخصصان دانشگاه ریدینگ نشان دادند روغن ماهی می تواند تاثیر مستقیم بر سلول های ماهیچه ای داشته به طوری که قابلیت ارتجاعی رگ های خونی را کنترل کند.
مطالعات قبلی نشان داده است امگا ۳ روغن ماهی به طور چشمگیری می تواند در کاهش خطر مرگ با کاهش چربی خون و کاهش احتمال لخته شدن خون موثر باشد.
هنگامی که عروق خونی سخت و مسدود است خون رسانی به قلب مشکل می شود. روغن ماهی باعث آزادسازی اکسید نیتریک از دیواره رگ های خونی شده که این امر باعث شل شدن رگ و افزایش جریان خون می شود.
متخصصان دریافتند اضافه کردن روغن ماهی به رژیم غذایی می تواند به افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های خونی کمک کند که در واقع کلیدی برای کاهش فشار خون است.
منتشر شده است./س Lipid Research این بررسی ها در مجله