سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک متخصص قلب وعروق:

سندروم متابولیک نشان دهنده بیماری قلبی است

افرادی که گرفتار سندرم متابولیک بوده و علائم ان را از خود بروز می دهند، ممکن است در آینده نزدیک دچار ناراحتی ها و بیماری های قلبی شوند

منصور میرزایی متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  بیماری های قلبی از جمله شایعترین عوامل بروز ناتوانی و مرگ و میر در سطح دنیا است و هزینه های بسیار سنگینی را به جوامع مختلف تحمیل می کند.

وی افزود: عوامل متعددی موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شوند که متاسفانه برخی از این عوامل تا حد زیادی برای مردم ناشناخته بوده و کمتر کسی به آنها توجه می کند.

میرزایی گفت: سندرم متابولیک مجموعه علائمی است که اگر فردی دچار این علائم باشد، علاوه بر رنجی که از علائم  خود بیماری می برد، ممکن است گرفتار بیماری های دیگر نیز شود.

وی با بیان اینکه علائم سندروم متابولیک به طور عمده شامل فشار خون و توی گلیسیرید بالا است، اظهار داشت: قندخون بالا، پائین بودن کلسترول خوب HDL و شکم بزرگ از دیگر علائم مرتبط با سندروم متابولیک است.

میرزایی با اشاره به اینکه بین سندروم متابولیک و بیماری های قلبی ارتباط معنی داری وجود دارد، تاکید کرد: افرادی که گرفتار سندرم متابولیک بوده وعلائم آن را از خود بروز می دهند، ممکن است در آینده نزدیک دچار ناراحتی ها و بیماری های قلبی شوند.

وی یاد آور شد: علاوه بر بیماری های قلبی، سندرم متابولیک می تواند خطر برخی دیگر از بیماری های مزمن را نیز افزایش دهد، به همین دلیل شناسایی دقیق علائم بیماری و اقدام زودرس در درمان این اختلال و علائم بسیار ضروری و مهم خواهد بود.

مصرف شیر در کاهش خطر سندروم متابولیک موثر است

این متخصص قلب و عروق در ادامه گفت: پیشگیری یا درمان به موقع سندروم متابولیک موضوع بسیار مهمی است که یکی از راههای آن بهبود وضعیت تغذیه است.

میرزایی تصریح کرد: شیر یکی از فرآورده هایی غذایی مفید است که مصرف منظم آن می تواند در کاهش خطر سندروم متابولیک به صورت مستقیم موثر باشد.

وی تاکید کرد: در صورت کاهش خطر سندروم متابولیک، خطر ابتلا به بیماری ها و ناراحتی قلبی و عروقی و چندین بیماری مزمن دیگر نیز به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

میرزایی یاد اور شد: بر طبق نتایج مطالعاتی که تاکنون در داخل و خارج کشورمان صورت گرفته است، مصرف سایر فرآورده های لبنی همچون ماست و پنیر نیز می تواند در کاهش خطر سندرم متابولیک تا حدودی موثر باشد./ع2
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.