سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مويدالدين در نشست مشترك سازمان وايپو و كانون وكلاي مركز:

حمايت وكلا از حقوق مالكيت فكري و معنوي

معاون مدير دفتر همكاري توسعه آسيا و اقيانوسيه سازمان جهاني مالكيت معنوي (WIPO)گفت: حمايت از حقوق مالكيت معنوي از اهميت ويژه اي برخورداربوده و ايران بايد در اين زمينه نهضت بزرگي در مالكيت معنوي و فكري اختراعات و بروز تقلب ايجاد كند.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضايي باشگاه خبرنگاران، در این نشست، پروفسور اورلیش موزر استاد دانشگاه و رئیس دانشکده حسابداری و مالیه دانشگاه آرفورت آلمان، آرویند ویفواناتان رییس مرکز استراتژیک مالکیت معنوی هند و علی جزایری رییس انتقال تکنولوژی‌و‌‌نوآوری سازمان بین‌المللی مالکیت فکری و معنوی سخنرانی کردند.

حسين مويدالدين معاون مدير دفتر همكاري توسعه آسيا و اقيانوسيه سازمان جهاني مالكيت معنوي در اين نشست به عنوان عضو ايراني اين سازمان، با اشاره به اينكه ايران به تازگي عضو اين سازمان بين‌المللي شده است گفت: ايران به تازگي با بررسي قوانين ip و مطابقت با قوانين آمره جمهوري اسلامي و تصويب در مجلس شوراي اسلامي عضو كنوانسيون پاريس شد.

وي افزود: ايران تاكنون عضو 4 كنوانسيون بين‌المللي است كه معاهده مادريد از مهم‌ترين اين كنوانسيون‌ها از نظر وكلا است.چرا كه بسياري از آرم‌ها و اختراعات ايراني در اين معاهده به ثبت بين‌المللي رسيد و از جمله آن‌ها حمايت از فرش كاشان در جهان است.

معاون مدير دفتر همكاري توسعه آسيا و اقيانوسيه سازمان جهاني مالكيت معنوي با بيان اينكه رشته مالكيت معنوي در چند دانشگاه ايران مانند تهران و شهيدبهشتي راه‌اندازي شده است ابراز اميدواري كرد و گفت: با پيشرفت اين رشته و منابع تحقيقاتي نهضت بزرگي در مالكيت معنوي و فكري اختراعات اتفاق خواهد افتاد.

وي حمايت از حقوق مالكيت معنوي در حوزه ثبت اختراعات دارويي را از اهميت ويژه اي دانست، تصريح كرد : با توجه به اينكه اين امر با مفاهيم و حوزه هاي اجتماعي مهم و حساس در ارتباط است و بعلاوه صنعت دارويي به طور گسترده مبتني بر تحقيقات و پژوهش‌هاي سنگين و پر هزينه و زمان بر براي خلق توليدات جديد است نياز به حمايت از حقوق مالكيت معنوي در اين حوزه از اهميت ويژه اي برخوردار است.

مويدالدين در پايان با اشاره به اينكه اگر آثار فكري به طور جامع مديريت شود، تقلب و سوءاستتفاده در آثار به حداقل مي‌رسد، خاطرنشان كرد: دوره‌هاي آموزشي سازمان وايپو به وكلا و آموزش از راه دور، مي‌تواند در حمايت از آثار فكري و معنوي موثر باشد.

انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.