مجتبی اکبری افزود: مواردی همچون عوارض طبیعی، پوشش گیاهی و مهمتر از همه وسعت منطقه باعث می شود جستجوی زمینی و یافتن و دسترسی به گمشدگان و حادثه دیدگان با از دست دادن زمان طلایی و اجبار در به کارگیری تعداد زیادی جستجوگر زمینی با هدر رفت منابع همراه شود.
وی با بیان این که پاراگلایدر، پاراموتور و کایت موتور برای فرود محمده ی کمی نیاز دارند گفت : این امر دسترسی به مصدوم و حادثه دیدگان را به وجود آورد.
مجتبی اکبری تصریح کرد : با استفاده از این روش می توان با هزینه های کمتر و به صرفه، تیم های کاربردی تر و بیشتر را ساماندهی کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: از طرفی دیگر با توجه به پتانسیل بالقوه موجود در بخش ورزش های هوایی می توان از توان تیمهای داوطلبی با مدیریت مبتنی بر جامعه در راستای اهداف امداد و نجات استفاده کرد.
این مسئول با اشاره به اهداف استفاده از این روش گفت: استفاده از بهترین روشها در جستجو و نجات در مناطق صعب العبور ، صرفه جویی در زمان دسترسی سریعتر به مصدومین و حادثه دیدگان و افرادی که در عرصه های وسیع گم می شوند، صرفه جویی در هزینه های عملیاتی جستجو و نجات و جلوگیری از هدر رفت منابع از جمله اهداف است.
اکبری یادآور شد: اسکن عرصه های مخاطره آمیز و رؤیت عرصه های پهناور جهت برنامه ریزی ، پیشگیری و آمادگی و مقابله در مدیریت بحران، بکارگیری حداقل نیروی انسانی در جستجو ، ایجاد نشانه و علامت قابل رویت برای حادثه دیدگان و گمشدگان در حین جستجو، جذب هدفمند داوطلبین و افراد با تجربه و علاقمند به ورزش های هوایی با وسایل پروازی فوق سبک، استفاده از مشارکت آنها در عملیات های امداد و نجات و ایجاد و گسترش فرهنگ جستجو و نجات در جامعه از دیگر اهداف است. /س