سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راز ضد سرطانی چای سبز کشف شد

دانشمندان برای اولین بار توانستند دریابند چای سبز از طریق چه سازوکاری از ابتلای افراد به سرطان پیشگیری می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان دریافته اند که چای سبز از طریق ماده ای به نام پلی فنول خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش می دهد. آنها در مطالعات خود متوجه شده اند که این ماده با مهار کردن دو پروتئین خطرناک می توانند مانع از رشد و انتشار تومورهای سرطانی شوند.

پیش از این مطالعات دانشمندان یافته های نویدبخشی درباره تاثیر مصرف چای سبز بر پیشگیری از بیماری هایی مثل سرطان پروستات و سرطان سینه به دست داده بود، اما این اولین بار است که دانشمندان با بیانی قاطع از تاثیرات شفابخش چای سبز صحبت می کنند.

گروهی از دانشمندان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا با انجام مطالعه ای بر روی چهل زن مبتلا به سرطان سینه که روش های هورمون درمانی بر روی آنها موثر واقع نشده بود، دریافتند که تومورهای سرطانی در بیمارانی که به طور مرتب عصاره چای سبز مصرف می کنند، با سرعت بسیار کندتری رشد می کند.

نتایج این مطالعه در یک کنفرانس بین المللی که درباره روش های پیشگیری از سرطان در کالیفرنیای آمریکا برگزار شده، ارائه شده است. گروه دیگری از دانشمندان نیز با انجام مطالعه مشابهی دریافته اند چای سبز با همین سازوکار از سرطان پروستات نیز پیشگیری می کنند.

آنها دریافتند که چای سبز باعث کاهش سطح آنتی ژن ویژه پروستات (PSA) در مردان می شود. تحقیقات قبلی نشان داده بود که بین افزایش سطح این آنتی ژن در خون و رشد تومورهای سرطانی پروستات رابطه مستقیمی وجود دارد.
سازمان جهانی بهداشت نیز چندی پیش اعلام کرده بود ژاپنی ها به خاطر مصرف چای سبز سه برابر کمتر از آمریکایی ها به سرطان پروستات و سینه مبتلا می شوند.
برچسب ها: چای ، سبز ، وبگردی ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
marjan
۱۴:۱۸ ۰۲ آبان ۱۳۹۱
البته اگر بخواهید شیرین شود بهتر است از عسل استفاده کنید 3تا5 دقیقه زمان برای دم کشیدن چای کافیست وقتی کمی خنک شد عسل را اضافه کنید
محدثه
۲۳:۰۹ ۰۱ آبان ۱۳۹۱
ممنون دانیال
danial
۱۹:۰۱ ۰۱ آبان ۱۳۹۱
چای سبز=3 قاشق غذاخوری
شکر=2 قاشق غذاخوری
هل خرد شده=8 قطعه
آب جوش=2 لیوان
نعناع سبز=کمی


روش نگهداری و دم کردن چای سبز :
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

حالشو ببرید
حاج محمد
۱۲:۰۳ ۰۱ آبان ۱۳۹۱
خب جناب مهران عزیز درست میفرمایید . اما طبخ درست اون چطور هست ؟ راهنمایی بفرمایید تا استفاده کنیم
مهران
۰۸:۰۰ ۰۱ آبان ۱۳۹۱
با سلام .معمولا"چاي سبز رو بخاطر طبخ نادرست ودرنهايت بدليل طعم تلخ ان كمتر مصرف ميكنند.اما اگر طريقه درست طبخ ان را ياد بگيريد باور كنيد يكي از بهترين نوشيدني هاي گرم يا سردي خواهد بود كه تاكنون ميل كرديد.