به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان دریافته اند که چای سبز از طریق ماده ای به نام پلی فنول خطر
ابتلا به سرطان را در افراد کاهش می دهد. آنها در مطالعات خود متوجه شده
اند که این ماده با مهار کردن دو پروتئین خطرناک می توانند مانع از رشد و
انتشار تومورهای سرطانی شوند.
پیش از این مطالعات دانشمندان یافته های نویدبخشی درباره تاثیر مصرف چای
سبز بر پیشگیری از بیماری هایی مثل سرطان پروستات و سرطان سینه به دست داده
بود، اما این اولین بار است که دانشمندان با بیانی قاطع از تاثیرات شفابخش
چای سبز صحبت می کنند.
گروهی از دانشمندان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا با انجام مطالعه ای بر روی
چهل زن مبتلا به سرطان سینه که روش های هورمون درمانی بر روی آنها موثر
واقع نشده بود، دریافتند که تومورهای سرطانی در بیمارانی که به طور مرتب
عصاره چای سبز مصرف می کنند، با سرعت بسیار کندتری رشد می کند.
نتایج این مطالعه در یک کنفرانس بین المللی که درباره روش های پیشگیری از
سرطان در کالیفرنیای آمریکا برگزار شده، ارائه شده است. گروه دیگری از
دانشمندان نیز با انجام مطالعه مشابهی دریافته اند چای سبز با همین سازوکار
از سرطان پروستات نیز پیشگیری می کنند.
آنها دریافتند که چای سبز باعث کاهش سطح آنتی ژن ویژه پروستات (PSA) در
مردان می شود. تحقیقات قبلی نشان داده بود که بین افزایش سطح این آنتی ژن
در خون و رشد تومورهای سرطانی پروستات رابطه مستقیمی وجود دارد.
سازمان جهانی بهداشت نیز چندی پیش اعلام کرده بود ژاپنی ها به خاطر مصرف
چای سبز سه برابر کمتر از آمریکایی ها به سرطان پروستات و سینه مبتلا می
شوند.
شکر=2 قاشق غذاخوری
هل خرد شده=8 قطعه
آب جوش=2 لیوان
نعناع سبز=کمی
روش نگهداری و دم کردن چای سبز :
برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
حالشو ببرید