ارسلان قرباني، قائم مقام وزير علوم تحقيقات و فناوري در امور بين الملل در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: پارك هاي علم و فناوري پژوهشكده و پژوهشگاه هاي فعال در حوزه غذا ميبايد مواردي چون رعايت اصول اخلاقي در حوزه غذا را مدنظر قرار دهند و البته شركت هاي دانش بنيان نيز به سمت فناوري و فرآوري غذا سوق يابند.
وي افزود: بحث امنيت غذا از دهه 80 رويكرد جديدي پيدا كرده اما با اين وجود به نظر مي رسد كه امنيت غذا همچنان با چالش هاي بسياري روبرو هست، چنانچه بشر براي مقابله با اين چالش و تهديدها توجه به امنيت غذا در مقابل رشد جمعيت كشورها و ميزان بهره مندي و دسترسي افراد به غذا را مي بايست مورد بررسي قرار دهد./ح