سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

به شهادت رساندن شهدای وحدت پرونده اقدامات پلید تروریستی ازسوی دشمنان را سیاه ترکرد

دشمنان بر این باور بودند که با عروج شهدای وحدت می توانند تفرقه انگیزی را در منطقه ایجاد کنند ؛ غافل از اینکه آنها با این عمل شوم خود نه تنها ناکام ماندند بلکه باعث وحدت بیش از پیش شیعه و اهل سنت در منطقه شدند .

  به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ در سال 1327 در روستای سرولایت شهرستان نیشابور به دنیا آمد.

از فرماندهان پر افتخار و يارگاران نامدار دفاع مقدس محسوب می شد. قبل از انقلاب با ارادت ويژه ای كه نسبت به مقام معظم رهبري حضرت آيت الله العظمی خامنه ای داشت به طور مرتب در جلسات ايشان شركت می نمود و بدين گونه با فضاي مبارزه ارتباط داشت.

در دوران بعد از انقلاب و مخصوصاً در زمان دفاع مقدس نيز در عمليات های مختلف شرکت کرده وحضوری فعال داشت , از جمله همرزمان وی می توان به شهيدان بزرگواری همچون شهيد باكری و شهيدبرونسی اشاره کرد .

در اكثر عمليات ها با مسئوليت هاي مختلف به ويژه فرماندهي محورهاي عملياتي حضوري فعال داشت كه هفت بار جراحت شدید افتخار جانبازي را چون برگ زرين ديگري براي كتاب زندگي سراسر مجاهدت او بهارمغان آورد.

در عملیات مرصاد فرماندهی خوبی از خود به یادگار گذاشت به طوریکه در تماس مرحوم حاج سید احمدخمینی با وی و ابلاغ گزارش پيشرفت عمليات توسط آن مرحوم به امام خميني (ره)، حضرت امام خطاب بهسردارشهید شوشتري مي فرمايند: "در اين دنيا كه نمي توانم كاري بكنم. اگرآبرويي داشته باشم در آندنيا قطعاً شما را شفاعت خواهم كرد. "

از جمله مسئولیت های دیگر این شهید بزرگوار می توان به فرماندهی لشگر 5 قرارگاه نجف , قرارگاه حمزه و جانشینی فرمانده نیروی زمینی سپاه اشاره کرد.

بنا بر این گزارش ؛ در ابتدای شهریور ماه سال 88 بود که با حفظ سمت , فرماندهی قرارگاه قدس زاهدانرا بر عهده گرفت و در دوران خدمت صادقانه اش در این منطقه باعث ایجاد اتحاد بین طوایف شیعه و سنیدر این استان شد .

وی بارها در جمع همرزمانش گفته بود: آرزو دارم در ميدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلمدر راه خدا تكه تكه شود.

سردار شهید شوشتری با نیت ایجاد وحدت و امنیت مردمی پایدار و به توصیه رهبر معظم انقلاب در حالیبه استان محروم سیستان و بلوچستان اعزام شد که جانشین نیروی زمینی سپاه هم بود.

مردم منطقه که خدمت صادقانه سردار شهید شوشتری را می دیدند از همان ابتدای ورودش دست حمایت بهوی دادند.

او همچون پدری دلسوز مردم محروم بلوچ را به آغوش گرفت و بنا را بر انجام کارهای فرهنگی و عمرانی با هدف تقویت و پیشرفت سیستان و بلوچستان قرار داد.

شهید شوشتری از همان لحظه آمدن به این استان نیتی بلند و والا را دنبال می کرد و آن نیت چیزی جز ایجاد وحدت بین شیعه و اهل سنت نبود چراکه او به خوبی می دانست که تنها راه مقابله با دشمن وحدت اسلامی است.

و اما سردار شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده قرارگاه قدس در صبح یکشنبه ۲۶ مهرماه سال ۱۳۸۸ در همایش وحدت اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان که باشرکت عشایر بلوچ در منطقهٔ پیشین جریان داشت در انفجاری انتحاری به همراه برخی از فرماندهان سپاهو عشایر بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل شد.

قسمتی از وصیت نامه شهیدشوشتری:

خاکریزبودیم و اینجادرپناه میز. دیروزدنبالگمنامی بودیم و امروزمواظبیم ناممان گم نشود. جبهه بوی ایمان میداد و اینجاایمانمان بومیدهد. آنجا بردرب اتاقمان مینوشتیم یاحسین فرماندهی ازآن توست؛ الان مینویسیم بدون هماهنگی واردنشوید.

الهینصیرمان باش تابصیرگردیم، بصیرمان کن تاازمسیربرنگردیم. آزادمان کن تا اسیرنگردیم.

شهید شوشتری در حقیقت در آخرین لحظه حیات خود نیز وحدت آفرینی کرد و آمیخته شدن خون او با خون مردم بی گناه اهل سنت بلوچ بیش از پیش مایه تقویت وحدت و اخوت دینی شد.

و اما شهدای وحدت بویژه سردار شهید نور علی شوشتری همیشه در قلب مردم ایران بویژه مردم سیستانو بلوچستان باقی می مانن./س 

برچسب ها: شهادت ، سردار ، شوشتری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.