سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محکوميت16عضو القاعده در عربستان

منابع رسمي عربستان امروز اعلام کردند دادگاهي دراين کشور شانزده مظنون به عضويت در شبکه القاعده را به جرم حمله به تاسيسات نفتي و قتل، به زندانهايي از سه تا 25 سال محکوم کرد.

 به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل ازخبرگزاري عربستان ؛ اين دادگاه حکم خود در باره پانزده عربستاني و يک  يمني که به اتهام حمله به تاسيسات نفتي ، قتل و برپايي اردوگاههاي آموزشي القاعده در عربستان محاکمه شده بودند، صادر کرد.

 براساس اين حکم دو نفر از اين افراد هر کدام به بيست و پنج سال، يک نفر به پانزده سال و دو نفر ديگر هر کدام به دوازده سال زندان محکوم شدند. يازده عضو ديگر اين گروه هم به زندان هايي از سه تا شش سال محکوم شدند.

 دستگاه قضايي عربستان از ژوئن سال 2011 محاکمه دهها نفر را، به اتهام مشارکت در حملات سالهاي دو هزار و سه تا دوهزار و شش القاعده در اين کشور، آغاز کرده است.

برچسب ها: عربستان ، دادگاه ، القاعده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.