به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه ، عباداله اكبري به همراه مسئول روابط عمومي از قسمت هاي مختلف كارخانه سان سان شهد اروميه و مراحل توليد پوره و كنسانتره در اين كارخانه بازديد كرد.
كارخانه سان سان شهد اروميه با سرمايه گذاري 220 ميليارد تومان و ايجاد اشتغال براي 187 نفر زن و مرد، سالانه 350 ميليون تن پوره، كنسانتره و رب گوجه فرنگي توليد مي كند.
به گفته آقاي وفامهر مدير عامل كارخانه سان سان شهد، 90 درصد توليدات اين كارخانه به كشورهاي اروپايي صادر مي شود و اين كارخانه تنها كارخانه اي است كه روزانه 2 هزار و 700 تن ميوه مصرف مي كند./س