سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم/

علل تزلزل نظام خانواده در قم بررسی شد

پنجاه و هشتمین نشست از سری نشست‌های گفتمان عقاید و اندیشه‌ها با موضوع بررسی علل تزلزل نظام خانواده در قم برگزار شد.





به گزارش گروه استا هاي باشگاه خبرنگاران ، در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا ایزدپور استاد دانشگاه و مشاور خانواده به بیان مطالبی در ارتباط با علل ایجاد تزلزل در خانواده پرداخت.

وی ابراز داشت: اگر بخواهیم علل تزلزل را به صورت دقیق بررسی کنیم، بیش از 70 یا 80 علت می‌توان برای آن بیان کرد.

ایزدپور در ادامه گفت: از جمله عللی که می‌توان برای این موضوع بیان کرد، بحث گذر از زندگی سنتی یا همان سنت‌گرایی و کشش به سمت زندگی تکنولوژیکی است.

وی در ادامه این نشست در ارتباط با علت دومی که در این زمینه مهم است، ادامه داد: علت دوم که در این زمینه می‌تواند نقش آفرین باشد، بحث استرس و اضطراب‌هایی است که برای انسان در طول زندگی خود اتفاق می‌افتد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: به خاطر وجود استرسورهایی که در جامعه ایجاد شده، فرد با کوچک‌ترین موضوعی دچار آن شده و به سرعت مشکلات استرس برای وی ایجاد خواهد شد.

ایزدپور گفت: انسانی که پا به عرصه استرس می‌گذارد، معمولا با تزلزل مواجه خواهد شد و اگر فردی دچار تزلزل شود، مطمئنا خانواده وی هم با تزلزل گریبان‌گیر می‌شوند.

این کارشناس و پژوهشگر حوزه خانواده شناخت افرادی که با استرس‌های شدید مواجه هستند را بسیار مهم دانست و بیان کرد: علائمی که یک مرد یا یک زن می‌توانند در جامعه و خانواده داشته باشند که به عنوان یک فرد گریبان‌گیر با استرس شناخته شوند متعدد و گوناگون هستند.

وی در ارتباط با بیان این عوامل تصریح کرد: از جمله این عوامل می‌‌توان به عرق کردن‌های زیاد، سردرد و سرگیجه، اختلال در تمرکز و حافظه، دلشوره، اشتهای کم، تکرر ادرار، بی‌قراری و احساس خستگی اشاره کرد.

ایزدپور درمان این موضوع را ممکن دانست و گفت: این موضوع یک سری عواملی دارد که به راحتی می‌توان آنها را کشف و بررسی کرد تا با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به رفع آنها اقدامات لازم صورت پذیرد.

این استاد دانشگاه در ادامه مشاوره را یکی از مهم‌ترین زمینه‌های تحکم نظام خانواده دانست و عنوان کرد: در بررسی عوامل استرس، راهکارهای گوناگونی در زمینه‌های مختلف علم وجود دارد اما از جنبه روانشناختی دو راهکار در این زمینه می‌توان ارائه کرد.

همچنین در این نشست حجت الاسلام و المسلمین علی عباس‌زاده به بیان مطالبی در ارتباط با اهمیت بررسی مسائل مربوط به نظام خانواده و شناخت علل ایجاد تزلزل در خانواده‌ها پرداخت.

وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در این سفر بیان شد، بحث اهمیت دادن به نظام خانواده است.

عباس‌زاده گفت: این یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که باید نسبت به برطرف کردن آن کوشید، در این زمینه شناخت مسائل تنش‌زا بسیار مهم است.

پنجاه و هشتمین نشست از سری نشست‌های گفتمان عقاید و اندیشه‌ها با موضوع بررسی علل تزلزل نظام خانواده به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و موسسه خیریه نورالانوار معصومیه(سلام الله علیها) در مدرسه فیضیه قم برگزار شد./ج1

برچسب ها: قم ، خانواده ، عقاید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.