به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، یک کارشناس تغذیه گفت: 95 درصد از حجم خیار آب است کالری اندکی دارد و محتوای کربوهیدرات آن پایین است.
امینی افزود: مقادیر کم این میوه حاوی ویتامین A برخی از ویتامین های گروه B ویتامین C، فولیت، پتاسیم، سلینیوم، سیلیکون، است که همگی جزو ویتامین های و املاح مفید و ظروری برای حفظ سلامت بدن است.
وی گفت:هیدروکسیل موجود در خیار برای پوست و مو و ناخن ها و سلامت استخوان ها مفید است. سیلیکون همچنین نقش حیاتی در پیشگیری از بیماری های قلبی بی خوابی و اختلالات پوستی ایفا می کند./س