سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان/

سالانه 800 تن گوشت سفید در جیرفت تولید می شود

15واحد مرغداری گوشتی در شهرستان جیرفت فعال و تولیدات این تعداد واحد مرغداری بیش از 200 تن گوشت سفید در هر دوره و بیش از 800 تن در سال است.

محمدعلی سیفی مدیر جهاد کشاورزی جیرفت درگفتگو باخبرنگارباشگاه خبرنگاران كرمان بابیان این این مطلب گفت: در اين شهرستان 15 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 191 هزار و 400 قطعه وجود دارد.

وی افزود: به لحاظ شرایط آب و هوایی مساعد عمده این مرغداری‌ها در دو بخش جبالبارز و ساردوئیه احداث شده‌اند.

سیفی یاداورشد: دوره پرورش مرغ در این مرغداری‌ها 45 تا 48 روز است و در سال چهار تا پنج‌ بار قابلیت پرورش وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی جیرفت تصریح کرد:تولیدات این تعداد واحد مرغداری بیش از 200 تن گوشت سفید در هر دوره و بیش از 800 تن در سال است.

وی گفت: با توجه به عدم وجود کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان جیرفت و همچنین در جنوب کرمان پس از پایان دوره پرورش برای کشتار به کشتارگاه طیور کرمان فرستاده می‌شوند.

سیفی خاطرنشان کرد: یک واحد مرغ تخمگذار نیز با ظرفیت 100 هزار قطعه در شهرستان جیرفت در بخش ساردئیه وجود دارد که در سال بیش از یک‌هزار و 600 تن تخم‌مرغ تولید و روانه بازار می‌کند./ب

برچسب ها: گوشت ، سفید ، جیرفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.