سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

میوه‌ای همه کاره

لیمو، میوه‌ای ترش و همه‌کاره‌ است که تقریبا برای هرچیزی، از گوشت‌های کباب شده گرفته تا بسیاری از پای‌ها و کیک‌های خوشمزه، از آن استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج  ، چند از کارهای این میوه را نام می بریم.
1- برای تزیین غذا به کار می‌رود
2- مانع از شکستن پوست تخم‌مرغ به هنگام چوشیدن می‌شود
اگر می‌خواهید تخم‌مرغتان سفت شود فکر بدی نیست از لیمو استفاده کنید.
* آیا می دانید با ریختن چند قطره آب‌ لیمو درون آب در حال جوش برنج، می‌توان از سر رفتن آن جلوگیری کرد؟
3- کاهوهای خراب و پلاسیده را احیا می کند
4- از تغییر رنگ برخی میوه‌ها پیشگیری می‌کند
شما می‌توانید با ریختن چند قطره آب ‌لیمو روی میوه‌هایی مانند آووکادو، سیب، گلابی، هلو و زردآلو تا چندین ساعت رنگ اصلی آن‌ها را حفظ کنید.
5- جذب سدیم را کاهش می‌دهد و غذا را خوش طعم می‌کند
چکاندن چند قطره آب ‌لیمو روی غذا، کمک خوبی برای کاهش جذب سدیم خواهد بود
سعی کنید همیشه روی مرغ، گوشت، غذاهای دریایی و سبزیجاتی که مصرف می‌کنید، چند قطره آب ‌لیمو بریزید.
6- ضد سرطان است
نوشیدن چای سبز و سیاه همراه با پوست لیمو در آن، خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 75 درصد کاهش می دهد.
از لیمو برای پیشگیری از آفتاب سوختگی نیز استفاده می‌شود.
7- رفع خستگی می‌کند
اگر آب لیمو را مانند چای، داغ بنوشید اثرات درمانی خوبی خواهد داشت. آب‌ لیمو برای سیستم هاضمه نیز اعجاز می‌کند و خاصیت ضد تهوع دارد و در درمان سوزش قلب، اسهال و یبوست بکار می‌رود./س
برچسب ها: لیمو ، تزئین ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.