سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/ در 6 ماهه نخست امسال ؛

تولید 400 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی

در 6 ماهه نخست سال جاری 400 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید شد ه که این میزان حدود 4 درصد تولید گوشت قرمز استان راشامل می شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ با اشاره به اینکه ارزش صادرات گوشت قرمز استان در سال حدود 188 میلیون و 300 هزار تومان است افزود : برای تامین گوشت قرمز مصرفی شهروندان از ابتدای امسال تاکنون حدود 3 هزار و 500 نفر شتر کشتار شده اند.

در خراسان جنوبی حدود 24 هزار نفر شتر وجود دارند که از این حیث این استان رتبه سوم را در کشور به خود اختصاص داده است .

هادربادی شهرستان های نهبندان و خوسف را عمده ترین مناطق نگهداری و پرورش شتر در سطح استان عنوان کرد وافزود : 3 مجتمع شترداری در شهرستان های نهبندان وخوسف در حال احداث و تکمیل است .

وی تسهیلات پرواربندی , ساخت و احداث جایگاه پرورش شتر را از جمله تسهیلات پرداختی به شترداران استان عنوان کرد .

رییس سازمان جهاد کشاورزی از جمله مشکلات عمده شتر داران در سطح استان را مشکل بیمه دام , درآمد ناچیز با توجه به نوع پرورش و بالا بودن هزینه تولید مخصوصا در سیستم بسته , کمرنگ بودن اجرای طرح های اصلاح نژادی بصورت ملی در کشور دانست ./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شتر ، در ، خراسان ، جنوبی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.