وي ادامه داد: بنده به شكل رسمي و خارج از عرفهاي ديپلماتيكي در ايران حضور پيدا كردهام تا مسائل مختلف ايران را درك كرده و پيامآوري از سوي مردم كانادا به ملت ايران باشم.
رهبر بوميان كانادا در خصوص وضعيت معشيتي بوميان كانادا گفت: ممنوعيتهاي زيادي به ضرر بوميان جامعه كانادا وجود دارد از جمله اينكه نميتوانند خانهاي را به راحتي رهن كنند يا اينكه خدمات بانكي به آنها ارائه نميشود.
ميسون با بيان اينكه بوميان كانادايي هيچ وقت نميتوانند بصورت فردي وام بگيرند، اظهار داشت: موارد قانوني بسياري وجود دارد كه بوميان را از هر عملي كه به نفعشان باشد، باز ميدارد.
رهبر بوميان كانادا در پاسخ به اين سؤال كه در ايران با چه كساني ديدار خواهد كرد، گفت: بنده نماينده بوميان كانادا در ايران هستم از هرگونه ملاقات استقبال خواهم كرد چرا كه سفر من بر اين مبنا استوار است كه پيامآور مشكلات بوميان كانادا باشم.
وي با اشاره به اينكه حدود 90 درصد بوميان كانادا بيكار هستند، افزود: بسياري از زنان فعال اجتماعي در زندانهاي حكومتي كانادا به سر ميبرند؛ چيزي در حدود 100 سال عليه بوميان كانادا تحريمهاي اقتصادي صورت گرفته است البته بايد گفت ما تحريمهاي اقتصادي عليه ايران را درك ميكنيم و در اين زمينه با هم اشتراك داريم.
رهبر بوميان كانادا درباره اقدام كانادا در جهت قطع روابط ديپلماتيك با ايران اظهار داشت: اين عمل به معناي پايان گفتگو و تعامل است و اگر تعامل و گفتگو نباشد زمينه براي ظهرو جنگ فراهم ميشود.
ميسون با محكوم كردن اقدام دولت كانادا در تعطيلي سفارتش در تهران تاكيد كرد: حامي اين پيام هستيم كه حتي اگر تفاوتهاي فرهنگي و عقيدتي هم وجود داشته باشد بايد گفتگوها از سر گرفته شود.