سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

محدودیت منابع آبی روشی مطمئن برای تولید محصولات غذایی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی را نباید در رسیدن به افزایش راندمان تولید بی تاثیر بدانیم.

وی تصریح کرد: رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح خواهد بود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: کارشناسان کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی را از مهم ترین مزیت های کشاورزی ارگانیک می دانند.

اسکندری تاکید کرد: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است./س

برچسب ها: منابع ، محصولات ، غذایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.