سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

انتخاب نوع علوفه تاثیرگذار در کیفیّت علوفه

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: گیاه انتخاب شده برای سیلو باید به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.

وی تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.

سلیمانی ادامه داد: اگر نور به مقدار مناسب به گیاه بتابد، مواد قندی بیشتری تولید شده و در نتیجه مواد غذایی سیلو افزایش می یابد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.

وی اظهار داشت: چنانچه میزان مواد قندی گیاه، کم و پروتئین آن زیاد باشد، سیلوی تهیه شده کیفیّت خوبی نخواهد داشت.

سلیمانی تاکید کرد: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود./س

برچسب ها: علوفه ، کیفیت ، انتخاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.