سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان/

امسال 30 هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد امام خمینی ( ره ) در کشور ایجاد می شود

مدیر کل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد کشور در بازدید از طرحهای اشتغالزایی این نهاد در زهک گفت: از این تعداد 3 هزار و 62 فرصت شغلی سهم استان سیستان و بلوچستان است که تا پایان سال محقق می شود .

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان  ،  حقگویان افزود: تا کنون از از این تعداد فرصت شغلی پیش بینی شده ، 11 هزار فرصت شغلی در کشور محقق شده است.
وی یکی از برنامه های این نهاد برای آموزش مدد جویان را ایجاد بستر اشتغال پایدار از طریق آموزشهای رشته های مختلف فنی و حرفه ای عنوان کرد و افزود: برای تحقق این امر برنامه ریزی های لازم بین کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان فنی و حرفه ای کشور انجام شده است.
مدیر کل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد امام خمینی ( ره ) همچنین گفت: یکی دیگر از برنامه های این نهاد در استان ایجاد مجتمع کارگاهی است که در حال حاضر 14 مجتمع کارگاهی در استان احداث شده و درحال آموزش به مدد جویان این نهاد است . /س

برچسب ها: سیهزار ، فرصت ، شغلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.