سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نخوردن صبحانه دانش آموزان را افسرده می کند

دانش آموزانی که صبحانه نمی خورند دارای ضریب هوش پایین تر، قدرت یادگیری کمتر، افت قندخون، عوارض عصبی، افسردگی و بی حالی می شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، صبحانه یکی از اصلی ترین وعده های غذایی روزانه دانش آموزان است.

نمونه هایی از صبحانه کامل و مقوی می تواند (شیر، نان، پنیر، گردو) تخم مرغ، کره، مربا و خرما همراه با یک لیوان شیر، نان، پنیر و گوجه فرنگی باشد.

دانش آموزان درمیانه روز به اندازه وعده های اصلی گرسنه نیستند بنابراین دقت به اینکه چه مواردی را برای میان وعده انتخاب می کنند دارای اهمیت است.

می توان از میان وعده هایی مثل میوه های خشک شامل، انجیرخشک، توت خشک، برگه زردآلو، هلو و انواع مغزها مانند بادام، پسته، گردو، فندق و انواع میوه ها مانند سیب، پرتقال، نارنگی، هلو، زردآلو، انگور و انواع ساندویچ هایی مثل نان و پنیر و گردو، ساندویچ تخم مرغ، نان، کره و مربا مصرف کرد.

دانش آموزان از تنقلاات غذایی کم ارزش مانند پفک نمکی، چیپس، شکلات، نوشابه، که زمینه ساز چاقی و درنهایت بیماری های قلبی و عروقی است، مصرف نکنند./س

برچسب ها: صبحانه ، دانش آموز ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.