وی استفاده از میوه ها و سبزیهای تازه حاوی ویتامین C از جمله انواع مرکبات و شلغم را از دیگر روشها برای افزایش سیستم ایمنی بدن برشمرد و خاطرنشان کرد: افراد سعی کنند برای بهره مندی از فواید میوه و سبزها آنها را تازه مصرف کنند و از مصرف آب میوه ،میوه و سبزیهای فریز شده خودداری کنند .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استراحت و استفاده از آب میوه های تازه و
میوه را از جمله راهکارهای بهبودی در صورت ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا ساده
دانست و گفت افراد از مصرف خودسرانه دارو به ویژه آنتی بیوتیک پرهیز کنند./س