به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ محمود ساریان با بیان این مطلب افوزد: این تعداد زائر عتبات عالیات روزانه در قالب 55 کاروان از طریق مرز مهران راهی شهرهای مذهبی عراق میشوند.
وی افزود: به دلیل نزدیک بودن این مرز به عراق بیشترین تردد به کشورعراق از این پایانه صورت میگیرد.
مدیر پایانه مرزی مهران با اشاره به اینکه اکنون هیچ گونه محدودیتی برای تردد زوار در قالب کاروانهای حج و زیارت در مرز مهران به عراق وجود ندارد، تصریح کرد: کلیه تمهیدات لازم برای توسعه خدمات به زوار عتبات عالیات در مرز مهران اندیشیده شده و هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه كار ترخيص کاروانهای حج و زیارت در مرز مهران بدون هیچ گونه معطلی در اين پایانه انجام میشود، خاطر نشان کرد: مرز مهران یکی از مهمترین کانونهای تردد زوار و صدور کالا ایرانی به کشور عراق است.
ساریان مرز مهران را یکی از امنترین مرزهای کشور عنوان و بیان کرد: تمام امکانات امنیتی در این مرز راهاندازی شده و هیچگونه مشکلی در زمینه تامین امنیت زوار و مسافران این پایانه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه این مزر ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش دارد، اظهار کرد: تمام تمهیدات برای جابجایی زایران فراهم شده، به گونهای که سازمان حمل و نقل هماهنگیهای لازم را در خصوص انتقال زائران با مدیران شرکتهای مسافری انجام داده است.
از این تعداد مسافر و زائر ۴۰ درصد اتباع کشورهای آذربایجان، عراق، افغانستان، پاکستان، هند و ۶۰ درصد نیز از تبعه جمهوری اسلامی ایران بودند.
وی با بیان اینکه این تعداد مسافر و زائر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: دلایل افزایش مسافر در این مرز را توسعه و گسترش پایانه، ارائه خدمات رفاهی بیشتر به مسافران، گسترش فضای فیزیکی آن، رفع موانع و مشکلات سر راه تجار از جمله اقدامات انجام شده است./س