به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از کرمان:
یونجه گیاهی است که در مرحله جوانهزنی و رشد گیاهچهای به شوری حساس است که اگر بتوان با اتخاذ تدابیری گیاهچه را از این مرحله عبور داد امکان کشت این محصول در اراضی شور فراهم میشود .
افشارمنش ، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی شهید مقبلی جیرفت و کهنوج و مجری این پروژه گفت : انتخاب روش کاشت و رقم مقاوم به شوری از مهمترین استراتژیهای کاهش اثرات شوری روی یونجه است .
وی افزود : با استفاده از روشهای کاشت شیاری و کپهای ، بیشترین میزان عملکرد حاصل می شود و همچنین ارقام بمی و بغدادی مناسبترین ارقام برای کاشت در چنین شرایطی هستند ./س